IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
i kod mene je ista takva, pa kad vidim pramenove kose kako opadaju, muka mi, odmah se bojim da cu uskoro ostati celava
tiki, tebi je to posljedica poroda..
meni je kosa najstrašnije opadala kada sam se porodila pa jedno 6-9 mjesec nakon poroda...ali to stane i ne brini..
doduse, ja bas imam gustu i dugu kosu pa nisam osjetila da mi je falilo, ali eto..uzasno je gledati toliko dlaka po stanu i doslovno pramenove kose kako ostaju na češlju..
sve je to prirodno kada se žena porodi..
isto kao kod pocy....
nakon oba poroda postojao je period u kojem je opadala ali je bila i sjajana i rasla brzininom svjetlosti
no ...
od nedavno je počela opet...
i to baš nekako jače i izražajnije i pormjenila se sva...
istina osjedila sma i vjerujem da je dlaka zato i oštrija i kako je malo prirodna raščupanija slabije se složi...pa sma baš stalno vezala taj veliki tzv . konjski rep...
al našla sma joj lijek, ošišrala sam se...
ne opada, vratila sma joj sjaj i ne zatežem je više u rep onom jačinom kojom sma to radila je rje kraća i nije moguće takav rešp zavezati...
šampon koji ja koristim je garnier za obojenu kosu....
jer s ei farbam...
ja sma sada u porblemu farbe..dosadašnja garnier i loreal gol colection mi ne mogu prekriti sijede...
tragam za boljom