Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cijelo vrijeme sam mislila da je ovo nesto specijalno komplicirano za napraviti i da kod nas sigurno nema potrebnog materijala da se nabavi, ali sva sreca čika google ima odgovor na sve pa sam pronasla super ideju kako da se napravi. Tako je jednostavno i moze se dekorirati na tako razlicite i zanimljive nacine da se djeci svidi ono silno šarenilo.
Ovu ideju cemo definitivno napraviti za ovaj rodjendan, Jedino se malo bojim kako ce reagirati kad sva djeca počnu kupiti sve slatkise s poda. Bit ce suza garant Mozda da malo vjezbamo prije
haha pod uticajem Dore i osvajanja velike kugle i ja razmisljam o ovom. Ja sam kontala treba neka podkonstrukcija folovi Ili ovo ili maskembal
< Poruku je uredio ziki -- 11.3.2013 11:31:14 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.03.2013, 11:31
hatepsut
1241
,zadrzat cemo ideju
11.03.2013, 11:31
draguljče
1049
Moja ćerka gleda onaj crtani Viva pinjata. Mislim da bi joj bilo interesantno ovo napraviti.