Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E drage moje.... nakon sto sam se napatila i konacno ocistila pecnicu...pa se sjetih da vas pitam kako vi to radite imate li neki brz i efektivan savjet (please bez prijedloga unajmi pomocnicu i kupi samocistecu pecnicu
< Poruku je uredio acudesa RR -- 1.8.2010 14:22:43 >
12.06.2009, 13:00
mamica
363
hajde zene bas pomagajte i mene zanima
12.06.2009, 13:21
Anoniman
Ja sam kupila u DM-u sprej koji naprskas po citavoj pecnici, kad prskas to bude kao pjena. Ja poprskam po citavoj povrsini i treba da odstoji sat vremena. Ja sam poprskala i negdje sam otisla, kad sam se vratila, samo krpom obrisala. Sprej je za 10!
12.06.2009, 13:40
mamica
363
kako se zove taj sprej?
12.06.2009, 13:50
Anoniman
Denk mit Backofen-Reiniger Bijeli je sa narandzastim poklopcem. Ima slika rerne i ima mala slika covjek i zena kuhaju.
12.06.2009, 13:56
Nunny
655
to nije los prijedlog a mora li da se ispira...jer ovaj Mr Muscolo rorno prilicno dobro ocisti ali ga posle ne mozes isprat...osim toga ugusio me dok sam isprskala rernu....
12.06.2009, 13:57
lely
1265
Maida,hvala ti,jer i mene muci ta rerna,probat cu taj dm-ov sprej
16.06.2009, 00:41
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: Maida28
Ja sam kupila u DM-u sprej koji naprskas po citavoj pecnici, kad prskas to bude kao pjena. Ja poprskam po citavoj povrsini i treba da odstoji sat vremena. Ja sam poprskala i negdje sam otisla, kad sam se vratila, samo krpom obrisala. Sprej je za 10!
I ja sam cistila ovim cudom i prezadovojlna sam! Ne samo da se sve ocisti nego cak nema nikakvog mirisa...Ocekivala sam da smrdi jer kada skine onu masnocu mora da je jako...kad ono- nista!
16.06.2009, 10:39
Anoniman
prirodni oxi uspes u tepsiju 1 kg soli,500 ml mineralne i dodas 2 praska za pecivo...ugrijes na 150 ostavis tako da se krcka prebrises krpom...sto je najbolje nema ispiranja i smrada poslije
16.06.2009, 11:05
Dinkica
1038
Definitvno DM sprej za rerne, do sada se pokazao najboljim. Mislila sam da su im jednako dobra i sredstva za ciscenje staklokeramickih povrsina, ali nisu, DM se sapira vodom a Muscolo se samo utrlja na plocu kao krema pa je istovremeno i stiti.
17.06.2009, 15:09
Chuchi
563
Ja derivate za pranje rerne i ploce kupujem u autodjelovima Ustvari, kupim onaj automotor odmascivac , samo naprscem i poslije obrisem, skida sve zivo... To sam jednom ¨ukrala¨ od mm , ali poslije mi on sam donese, kaze da mi se zenica ne muci sa rernom........
17.06.2009, 15:12
dady
495
Ja koristim super 10-gnld,i fenomenalan je! Za 10 minuta bude sve gotovo,dada košta 32km,litar,al može biti pravooooo dogo! Ai vrijedi tih para!
17.06.2009, 15:15
Anoniman
Ja koristim pjenu za rernu Actif i kosta oko 3KM i pravo bobro ocisti.
17.06.2009, 15:41
andji
1215
jednostavno i jeftino:POMPA RENOPER....ja je koristim i za roštilj,odlična je...samo namažeš onim...i pustiš par minutica i mahneš krpom...a košta 1,60km
03.02.2010, 19:40
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: aazra
Rerna mi je jako prljava.. Stvarno nemam vremena jos i za to...Nekako sam je zapustila.. Nije bas kao s onih reklama za sredstva za ciscenje , ali ima nekoliko mrlja koje su se pravo skorile i bojim se da cu je morati ribati satima ako se prihvati tog posla..
Krajem mjeseca kontala sam zovnuti tetu za ciscenje ali nju zovem tek jednom - dvaput godisnje za neke vece stvari, nekako mi je glupo od nje traziti da mi uradi svaku siutnicu kad mogu i sama.. A ona mi uvijek da savjete kupi ovo, ono sredstvo...Ima li neka od vas savjet cime da otopim masnocu u rerni, gledala sam pod savjeti za domacice ali nisam nasla.
Treba mi neki savjet kako da otopim masnocu i poslije samo da prebrisem ako uopste ima neki takav nacin
IZVORNA PORUKA: idana_85
za masnocu je najbolji LDC, eh sad za zakorenu ne znam, al ja sam njime cistila maslinovo ulje koje sam prosula po krevetu i nije ostala ni najmanja flekica. mislim da to moja mama cisti grilom. ja mrzim cistiti rernu pa cim vidim da je nesto kanulo odmah istrljam, jer ne bih kasnije da dolazim na muke zakorijevanja
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja mislim da jedino arf pomaže ovo drugo su samo karafeke prvo sprejom nekim za rerne pokušati al arf je glavni za rešetke osobito
IZVORNA PORUKA: mamica87
Imas Arf Grill jako je dobar,barem meni je uspijelo da skinem svu masnocu iz rerne.Preporucila bi ti da ti muz opere rernu posto je jako sredstvo a inace mogu bolje ribati da se ti ne mucis
IZVORNA PORUKA: Ilhana
ja moju prskam sa onom pjenom, nije bitna koja je marka. Navece je poprskam sutradan pobrisem i ko nova rerna bude. Neznam kako se zove ona pjena uglavnom za rernu je. Ako je puno zapustano onda pustim 24 sata da stoji pod pjenom i onda brisem.
IZVORNA PORUKA: Rina26
Hej imaš sprej od.Mr.Muscala kada poprskaš bude pjena ostavi preko noći naprskanu pa sutradan očisti se sve
IZVORNA PORUKA: mamica87
Imas Arf Grill jako je dobar,barem meni je uspijelo da skinem svu masnocu iz rerne.Preporucila bi ti da ti muz opere rernu posto je jako sredstvo a inace mogu bolje ribati da se ti ne mucis
probat cemo i to..
Ja bih voljela bez tog ribanja... Probat cu to s pjenom da odstoji, izgleda jednostavno.. ne znam koju da kupim, kontala sam da ima neko prirodno sredstvo kao soda, ocat ili tako nesto. Nekako mi se cini da uvijek bacam pare za ta sredstva koja rijetko upotrebljavam Odoh vidjeti mozda imam neku takvu pjenu, hvala svima, sta bih ja bez vas
Bas ti hvala odoh vidjeti.. Ipak sam kupila DM-ov sprej za pecnice, htjela sam "muscolo" ali sam se iskreno prepala od onih upozorenja, i jos pise da ne smije stajati duze od pola sata cetrdeset minuta
Mozda jeste efikasan, ali je i stetan, cime nas sve truju, ccc...
Za sad sam samo ovlas prebrisala sa standardnim deterdzentom. masnoca je otisla ali ne i tvrdokorne fleke. Ako budem cistila sredstvom, ipak cu dati muzu, Strah me da ne isperem dobro... on ce to temeljitije
Hej pa ja jucer kupila ovaj DM-ov s narandzastim poklopcem !! Sto ga nahvaliste... Dobro je da nisam uzela muscolo...
13.03.2010, 15:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
prirodni oxi uspes u tepsiju 1 kg soli,500 ml mineralne i dodas 2 praska za pecivo...ugrijes na 150 ostavis tako da se krcka prebrises krpom...sto je najbolje nema ispiranja i smrada poslije
reci mi dadada kako to čudo obriše rernu,i ja imam velikih problema oko toga,treba mi 2h da je očistim,ali baš da blista
13.03.2010, 18:44
salmy
5830
Ja je redevno cistim(jednom sedmicno) i nemam taj problem! ali prezadovoljna sam sa amway Loc prozvodom! i njihovom zicom koja skida sve tako da rerna za cas zablista Ali ja imam jedno pitanje: gdje bih mogla kupiti poklopce za ringle?(neznam kako se tacno zovu) joj satrah se trazeci nema nigdje,ako neka zna javite mi bas mi trebaju!!
13.03.2010, 19:13
acudesa
7725
jesi li gledala u Merkuru na stupu
13.03.2010, 21:57
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
neces vjerovati da nema ni dole
14.05.2010, 23:54
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
neces vjerovati da nema ni dole
u Robotu
10.11.2010, 16:37
Zejnebb
70
Zna li neka od vas,kako ocistiti platu od one peci na drva probala sam svacime,ali one masne fleke se ne mogu skinuti,jedino uzeti i izbrusiti,ali to ne mogu stalno
10.11.2010, 20:22
samedi
1047
Ja sam cistila onim smirgl papirom,samo treba ako trljati
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
11.11.2010, 09:01
Zejnebb
70
I ja sam s tim,a ruka bona zaboli,a i ne mogu svaki put s tim,eto ako saznate za neki proizvod javite :)
23.12.2010, 10:54
Zejnebb
70
Znate sta se sa mojom el peci dogodilo,ona je dobra i super funkcionise,ali se pocela guliti oko onih prekidaca i izgleda kao prljavo,pec je bijela Bekova a to kad se oguli ostane sve crno,imate li kakav prijedlog kako to zamaskirati??
23.12.2010, 10:56
malena27 RR
15117
i kod mene ista stvar, 3 godine je imam i sve se ogulilo oko plata