cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Kada mogu koristiti jednokratne pelene?

clock-img

09.07.2008, 11:44

clock-img

oksana

pencil-img

15

Da li mi neko moze reci da li mogu odmah nakon bebinog rodjenja da koristim jednokratne pelene, jer sam cula da bi trebalo platnene da koristim bar 40 dana?

clock-img

09.07.2008, 11:47

clock-img

Emina*

pencil-img

1639

U bolnici odmah stave bebi jednokratne...
Mi ih koristimo od prvog dana..... user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

clock-img

09.07.2008, 11:56

clock-img

mamsi

pencil-img

401

naravno da ih možeš odmah koristiti

clock-img

09.07.2008, 12:47

clock-img

Najdraza mama

pencil-img

184

Slobodno odma jer moj nije podnosio pamucne imao je osip i morala sam jednokratne..

Mama vas voli..

clock-img

09.07.2008, 13:29

clock-img

ziki

pencil-img

1815

KAo što su ti rekle možeš odmah da koristiš, a moje iskustvo je da su pampers najbolje, kupiš 1 new born i to samo jedno pakovanje jer ne znaš kad će ih beba prerast, mi smo pola drugog dali u porodilište jer Tarik ih je prerastao vrlo brzo.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

09.07.2008, 13:47

clock-img

emina_h

pencil-img

194

Naravno da mozes odmah da ih koristis,i slozila bih se sa ziki pampers najbolje,samo sto sam ih ja puno uzela,Zana se rodila od 4 kg,pa su joj odmah bile potjesne.

clock-img

09.07.2008, 13:55

clock-img

ja

pencil-img

158

Ja sam koristila pampers od pocetka a kao sto su ti vec ovde rekle i u bolnici ti odma stave bebi jednokratne ,to su price stari ljudi da treba ove koristiti pamucne i ja sam ih nauzimala ali stvarno kad covjek skonta svaki 15 min moras dijete da presvlacis jer je mokro i dok ti to sve operes pa ispeglas ..........tako da sve ima svoje....oni kazu da su zdravije ali neces ni u pampersu dijete drzat citav dan..... tako da sam ja njih samo koristila kada sam sina sunetila tad su mi dobro dosle....nadam se da sam pomoglauser posted image

emman 17.5.2007

clock-img

09.07.2008, 15:41

clock-img

nely

pencil-img

211

ma ja sam za jednokratne,libero ..pampers..ma nebitno samo neka su dobre za moje zlato..
a moram priznati da nebi imala pojma kako da stavim bebi te pamucne,i sa ovima sam se par dana praksalauser posted image

...edvin...15/6/o8

clock-img

09.07.2008, 16:07

clock-img

triplemama

pencil-img

1097

A  imaju tako prelijepe platnene. Nisu su samo obične  bijele
http://www.diapersetc.com/categories/all-in-one-diapers/

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

clock-img

11.07.2008, 16:38

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

IZVORNA PORUKA: ja

Ja sam koristila pampers od pocetka a kao sto su ti vec ovde rekle i u bolnici ti odma stave bebi jednokratne ,to su price stari ljudi da treba ove koristiti pamucne i ja sam ih nauzimala ali stvarno kad covjek skonta svaki 15 min moras dijete da presvlacis jer je mokro i dok ti to sve operes pa ispeglas ..........tako da sve ima svoje....oni kazu da su zdravije ali neces ni u pampersu dijete drzat citav dan..... tako da sam ja njih samo koristila kada sam sina sunetila tad su mi dobro dosle....nadam se da sam pomoglauser posted image

Meni nije jasno kako danasnje mame, koje su ipak savremene, mogu misliti da su platnene pelene ostale na onom nivou od kad su nase mame nas umotavaleuser posted image  Da bebu presvlacimo svakih 15 min i da je dijete mokro i da se pelene peglaju pa to je suludouser posted image . Moja malena je od prvih dana u platnenim i nebih ih zamjenila nizasta. Imam dovoljno iskustva sa starijim koji je bio u jednokratnim i stvarno se osjeti razlika.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

11.07.2008, 16:46

clock-img

nely

pencil-img

211

upsss ja stvarno nemam iskustva sa tim pelenama...i nisam jos upoznala nekog ko ih koristi bar ne ovdje gdje ja zivim...a kako se peru i odrzavaju???stvarno me zanimauser posted image

...edvin...15/6/o8

clock-img

11.07.2008, 16:59

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Izgledaju potpuno isto kao jednokratne a peru se kao i ostali ves, na 60 ili 90 stepeni sa malo deterdjenta i bez omeksivaca. Pelene su 100% od pamuka i sve je isto kao jednokratne samo sto ih ne bacate u kantu za smece ves ih stavljete u kantu u kupatilu. Jedino, ako se beba ukaki onda se to mora saprati, sto meni nije problem jer mi nije nista gadljivo od mog djeteta. Veoma je ekonomican nacin previjanja jer nema stalne kupovine pelena. U pocetku je velika investicija ali se visestruko isplati, prvo je bebino zdravlje a onda sve ostalo. Ja nemam povjerenja u jednokratne i smatram ih nuznim zlom. A nisu tako ni jeftine.user posted image  Meni je moja beba na prvom mjestu i ako imam mogucnosti zasto ih ne bih iskoristila.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

11.07.2008, 17:06

clock-img

nely

pencil-img

211

hvala na info,mamina curauser posted image
bas se svasta nauci na nasem forumu,eto ja za ovo nisam dosad znala...user posted image

...edvin...15/6/o8

Zadnji članci

article-img