cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Kad porastem, biću..?

clock-img

11.06.2013, 09:20

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Ok, znam da smo sve na ovom forumu odrasle, punoljetne, većina udata i sa djecom. Neke već imaju 100% ispunjenje svoje živote, da im ništa više ne treba u životu. Neke se pitaju šbb, kbb...I to u smislu - čime biste se voljele baviti da se ne bavite ovim čime se bavite sada :)

Kažu da su rijetki oni koji rade posao koji vole..A mene zanima, koji je to posao koji biste vi voljele da radite i koji bi vas baš baš činio sretnima :)

Npr. ja bih voljela biti žena fudbalera :))

clock-img

11.06.2013, 09:21

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja bih da budem Scarlett Johannson user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.06.2013, 09:22

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

I naracno, logičan odgovor na naslov teme

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.06.2013, 09:24

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

heheh..Ja imam i drugi nastavak na naziv, ali ne znam je li primjeren user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

11.06.2013, 09:26

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

kad porastem ,želim da ostanem dijete

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

11.06.2013, 09:27

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Šalu na stranu, ja bih se voljela baviti organizacijom dogadjaja...skontala sam da mi to baš baš ide..volim držati i obuke iz oblasti koje poznajem...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

11.06.2013, 09:29

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Ok, znam da smo sve na ovom forumu odrasle, punoljetne, većina udata i sa djecom. Neke već imaju 100% ispunjenje svoje živote, da im ništa više ne treba u životu. Neke se pitaju šbb, kbb...I to u smislu - čime biste se voljele baviti da se ne bavite ovim čime se bavite sada :)

Kažu da su rijetki oni koji rade posao koji vole..A mene zanima, koji je to posao koji biste vi voljele da radite i koji bi vas baš baš činio sretnima :)

Npr. ja bih voljela biti žena fudbalera :))

ali nekog poznatog i zgodnog user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

11.06.2013, 09:29

clock-img

DM

pencil-img

2408

http://www.youtube.com/watch?v=44C2mpZ1XiU

Na 2.20user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

11.06.2013, 09:33

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Kad porastem bit cu LB user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

11.06.2013, 09:35

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

predsjednik amerike user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

11.06.2013, 09:45

clock-img

stella

pencil-img

1360

IZVORNA PORUKA: palachinken

I naracno, logičan odgovor na naslov teme

user posted image

ovo mi je prvo palo na pamet
user posted image user posted image user posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

11.06.2013, 09:48

clock-img

tekja

pencil-img

1957

čime biste se voljele baviti da se ne bavite ovim čime se bavite sada :)

Bilo cim, samo ne ovim cime se sada bavimuser posted image

Pisanjem.

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

11.06.2013, 11:47

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Kad porastem bicu andjeo. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

11.06.2013, 11:51

clock-img

anja anjica

pencil-img

143

Kad porastebm bicu............-pa velika

clock-img

11.06.2013, 12:14

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Kad porastem bit cu pisac...i Mama

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

11.06.2013, 20:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja da nisam ovo što jesam iako to volim zaista i željela sam ovo zvanje bila bih turistički vodič...al neki ono dipl vodič...znam puno jezika...putujem znam svašta...ma ono gigant nekiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.06.2013, 20:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja da nisam ovo što jesam iako to volim zaista i željela sam ovo zvanje bila bih turistički vodič...al neki ono dipl vodič...znam puno jezika...putujem znam svašta...ma ono gigant nekiuser posted image

i ja bih ovo ili nesto vezano za modu i dizajn

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.06.2013, 21:15

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ja bih voljela biti nezaposlena bogatasica user posted image user posted image user posted image

Al eto kad bi bas morala nsto raditi - onda bih voljela biti ili spisateljica (zaveli me filmovi-ono odes negdje na planinu , uzivas u prirodi i piskaras,.. user posted image ) ili uciteljica! Cak sam neki dan to rekla i MM-u - da sad ima vanredno za razrednu nastavu-mislim da bih upisala!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

11.06.2013, 21:20

clock-img

zeze

pencil-img

1069

Riba! user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

11.06.2013, 22:10

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

i ja sam trebala biti turstički vodič
neplanirano odoh o ove vode, gdje se nisam prije vidjela nikako user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.06.2013, 22:13

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

kad porastem bicu moja svekrva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

11.06.2013, 22:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Mirkica

kad porastem bicu moja svekrva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image samo se ti smij a kad na RR-u, u nekoj ne tako dalekoj 2030 i nekoj bude neka mlOda pisala kako joj sveki "Mirkica" zivce vadi !? user posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 22:38

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image samo se ti smij a kad na RR-u, u nekoj ne tako dalekoj 2030 i nekoj bude neka mlOda pisala kako joj sveki "Mirkica" zivce vadi !? user posted image user posted image

hahhahahhaahhhhaahaha a ja cu reci ma drma me snaho klimaks user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

11.06.2013, 22:42

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

kad porastem bit cu Salko dinamitasuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

11.06.2013, 22:45

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: vila_7

hahhahahhaahhhhaahaha a ja cu reci ma drma me snaho klimaks user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img