Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molim vas za iskustvo sa ovom dr.? Da li je strucna? Pouzdana? Ili da ganjam dr.Velmu Selmanovic ili Adisu Cengic
09.10.2017, 11:29
aidana
833
Profesorica Saracevic je stara doktorica s mnogo iskustva i ako dijete ima respiratornih problema ona je definitivno prava adresa jer je subspecijalista, djeciji pulmolog. Ja imam samo pozitivno iskustvo s njom. Ne znam o cemu se radi ali ja djecu vodim samo kod respiratirnih problema, za sve drugo imam pedijatra u DZ. Obzirom da je sin imao hronicnu bolest, cesto smo je posjecivali. Drugo dijete nisam nikako vodila do sad. Meni se svidja sto je detaljna, ne daje antibiotik za sve i sto se i dalje dodatno edukuje i upucena je u nova istrazivanja. Mm je medicinske struke pa su oni znali po pola sata diskutovati. Sve detaljno objasni. S druge dvije doktorice nemam iskustva. Pretrazi malo i forum mislim da se prof spominje na nekim temama.
09.10.2017, 11:50
madame noire
27
.
< Poruku je uredio madame noire -- 9.10.2017 11:58:41 >