Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pomazite devojke, zeni od trideset i kusur! Prvi put primam injekcije zbog mastitisa posle porodjaja i gore se osecam nego u porodjajnoj sali. Ove bocke napravise invalida od mene, ne znam, mozda to tako treba. Primala sam penicilin, pa penicilin i gentamicin a sad longacef. Sta da radim da ublazim bolove??? Najmanje me boli ubod, do juce ga nisam ni osecala, a sad malo posto valjda bodu u modrice, ali posle ... Pece, trne, boli....ceo dan mi guza pulsira Ne mozu da se okrenem u krevetu od bolova u kukovima.
12.11.2013, 21:27
SREĆNA
-75
Liske kupusa stavljaj kao obloge.
12.11.2013, 21:29
canim
4126
Imas na fb grupu " Dojenje je in " pa postavi i tamo pitanje, vjerujem da ces brze dobiti odgovor.
12.11.2013, 21:33
simka
3
Stavljam kupus i na grudi i na guzu, masiram alkoholom. stavljam hladne obloge...a i dalje booooli
16.11.2013, 10:54
simka
3
Joooj ova agonija nema kraja, imam jos dva longacefa....Recite mi molim vas kako da ublazim ovaj bol u zadnjici i da razbijem cvorove koji su u onom delu gde me bockaju kao pesnica