IZVORNA PORUKA: VVVV
Moja devojcica ce uskoro 9 meseci. Jos je u fazi lupanja, ceprkanja i zvakanja :)
za taj uzrast, ja bih u jednom kutu/uglu/cosku postavila njene stvari tj, na pod spuzvica ili deka ili nesto da se ne prehladi, na jedan zid postavila ogledalo, koje je u visini malo vise od nje kad stoji, a u sirini takodjer malo sire od nje kad se ispruzi i legne. na drugom zidu uzmi komad daske, oblozi ga tkaninom, na nju zasij trake cicka tako da budu u redovima... a onda uzmes neke njene igracke, manje i na njih takodje zasijes cicak, tako da ih ona postavlja tu i skida
na jedan dio provucete zicu(koja je takodjer pricvrscena za drvo) nanizes na nju raznobojne perle, i razlicitih velicina, zica moze biti postavljena ravno ili je isavijate pa da perlice malo teze provlaci s jednog kraja na drugi
kupi vrata od kuhinjskog elementa, i one rucke, pa ih postavi uzduz, mislim u visinu, da se moze podizati pridrzavajuci se, za njih, na standardnu velicinu mislim da ti treba oko10-11 drski/rucki ili kako se ono zove
i to takodjer postavite na zid (na zidu na kojem je ogledalo)u njenoj visini, tj ogledalo i drveni elementi pocinju od poda
na drugu stranu zida takodjer postavi ili metalnu sipku, ili komad elementa na koji nanizete limene tanjire, koje prethodno probusite u gornjem dijelu, i provucete kroz metal ili nesto drugo, uglavnom da tanjirici vise i da ima slobodnog prostora izmedju njih i zida, onda joj das plasticnu kasiku i nek lupa po njima (mislim da nije materijal plastika, ma one velike sto nam sluze kad kuhamo za mijesanje, i slicno, mekane su na dodir kao gumirane)
limence prvo prefarbaj ili u share ili neke crtane likove
od igracaka na podu tj spuzvici na kojoj sjedi, dovoljno je da budu razne velicine plasticnog sudja, kutijice od kahve, caja, germe, praska z pecivo i slicno
loptice, kasike, a od kupovnih igracki jedino sorting box, i stacking toys ova je simpa
http://data.plioz.com/wp-content/images/toy-stack-2.jpg tj ne moze se udariti s njom, osim ako ne pocne da je jede
i naravno jos kockice dodati, ostale igracke joj ne trebaju
cmoka za malu bebaru
< Poruku je uredio Rumi -- 5.2.2011 11:45:04 >