IZVORNA PORUKA: ElmaB
1. Svaka učesnica bay bazara dužna je izvojiti 1 Km za humanitarne svhe i iz ove sume 10 KM će se dovajati za redovno čišćenje prostora koji koristimo do strane osoblja toga prostora.
2. Otvorit ćemo temu Akcijska prodaja robe na baby bazaru gdje će svaka učesnica pored uplćenih 1 KM staviti određenu robu ( najmanje 1 komad iste) , formirati cijenu i fond od prodaje istoga ide u humanitarni fond.
Hanady, nemate pravo na ovo. Zavlačite ruku u tuđi džep, a to većprelazi granice dobrog ukusa. Nije stvar u jednoj KM, ali staviti da se nešto MORA, je Van svakih pravila. Ok za čišćenje, ali ove aukcija i humanitarno, ja ako to ne želim ne moram. I niko mi ne može zabraniti da dođem na BB. Ovo je zaista veoma ružno od strane Vas, koje ste ovo osmislil.
ne razumije čemu ljutnja...
postavljena je anketa...
ista je napravljena u skladu sa napisanim na temi bazara od strane članica...
neke članice su rekle da bi to bilo dobro neke da ne bi bilo dobro...
što bude većinsmki prijedlog taj će i porći...
imamo dovoljno članoca učesnica bazara da ova anketa bude validna...
ako se usvoji jednostavno ćemo napraviti izmjenu ''humanitarni baby bazar''
na osnovu toga donijeti i odluku u skolpu udruženja filantopije...
moramo utvriditi neka pravila ipak ringeraja ima i administratora i direktora svoga...
nećemo sada godinama svađati se dal ću dati marku al je neću dati...
donosimo pravila ako se većina izjasni, administaror djeluje po željama većine i nema potrebe nekoga optuživati za bilo što...
kako ti smatraš da ne treba ima neko ko smatra da treba ovako...ti glasaj po svom nahođenju a i sve ostale...
čemu ljutnja...
najbitnije nije ništa portuzakonito...
ringeraja ima udruženje ima pravo organiziranja humanitarnih akcija koje ne podliježu porezima ni po jednom zakonu jer nije članarina nego direktni humanitarni prilog...ovo je najamnje što smo mogli učiniti sa dosadašnjim izraženim željama članica jer i one se pitaju kao i ti, zar ne?
I ovo su predložile članice na temi...iz prijedloga ovo je ozdvojeno i sročeno d abude što bezbolnije i najpovoljnija varijanata za sve u smislu koštanja.
sve preko toga je dobra volja i nema više niko pravo nikoga ni porzivati ni pričati ja sma ovoliko ti onoliko...ovim će se staviti tačka na sve.