Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pokazimo i ovaj put da kucamo jednim srcem.. Djevojke trebaju nam u sto kracem roku sponzori za finisiranje ovog projekta tj rekontrukciju... A bilo bi dobro da i mi pokusamo organizovati jednu humanitarnu kaficu i sljedeci BB proglasiti humanitarnim ...za izgradnju ovog parka Vise o projektu u nasoj rubrici Filantropija
Ako radite u firmama koje bi mogle da daju svoj doprinos obratite mi se putem pp ili maila koji je naveden u PR clanku... Imamo vise od pola novca ...ali treba nam jos da se ne bi desilo da se projekat otkazuje ...
mobilijar u parku bi trebao izgledati ovako
12.06.2012, 13:00
Visnja RR
15102
Jos uvjek nismo prikupili potrebna sredstva za izgradnju djecijeg igralista na Otoci pa molimo sve nase clanice koje su u mogucnosti privatno ili putem svojih firmi koje bi donirale novac da pomognu da se prikupe potrebna sredstva...
ŽR na koji se mogu izvršiti donacije:
Predstavništvo Ustanove Danu Filantropija u BiH
3386 9077 1657 2730 UniCredit Banka
25.06.2012, 21:15
Visnja RR
15102
Za sada imamo manje donacije u sveukupnom iznosu od 2000 km (pored osoba koje zele ostati anonimne uplate su izvrsili igraonica Djeciji grad, Tisal, ovdje sam racunala i nasu aukciju...) Caritas je odlucio da bude srebrni sponzor / prijatelj projekta sa uplatom od 2.500 KM Imamo obecanje Family Plus / Cryo Save da ce izvrsiti uplatu iznosu od 1.000 do 1.500 km