Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
iako je pocetak novembra vec se trebamo pripremati za nasu novogodisnju zabavu s djecicom iz Doma Bjelave zajedno sa nasom djecicom...
Jos uvjek nemamo nista dogovoreno ali vjerujem da ce se odazvati dosta sponzora kao prosli put... pa cemo imati pokrivene paketice... U svakom slucaju treba da imamo novac za autobus... za D.Mraza... sitne potrepstine kese, trakice i sl... da li ce trebati platiti igraonicu ili ne jos ne znamo..
Sljedeci BB ce imati jednu kutiju...novac prikupoljen u njoj ce se djeliti onako kako se dogovorimo... ako je samo za paketice i zabavu onda ide sve za to ...
(bice posebna tema o prijavama djece na zabavu a u svakom slucaju bice paketici za djecicu nase forumasice i za Omara)
dakle ovdje se mogu postaviti stvarcice (rezervisane ili ne )
04.11.2012, 11:53
Hanady RR
18727
Višnja... ja bih samo dodala da i ove godine ne zaborivmo naše dječake iz goražda sa paketićima znam da neke žene ne znaju al mi smo i do sada bile teteke dječici koja su bez majke ostala, nikada ih zaboravili nismo....
od prošle humanitarne ponude ostalo je ovo, pa prenosim... kao i sreberni lančić nuđen u prethondim humanitarnim akcijama RR-a na aukciji
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
04.11.2012, 19:22
malenaa
1616
belllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa obraduj me :))
04.11.2012, 22:43
bellla
569
Ma neee ludice moje....ali nikad se ne zna,
suknja je lijepa,kontam da ce mi svakako jos bar jednom trebati aBd
12.11.2012, 17:56
Hanady RR
18727
od prošle humanitarne ponude ostalo je ovo, pa prenosim... kao i sreberni lančić nuđen u prethondim humanitarnim akcijama RR-a na aukciji
3. nov ne korišten Srebreni lančič - 925, oko 55 g, oko 60 cm (možda i jedan više), muški, lijepa izrada.... 20 KM ( ako je cijena previsoka ponudite sami ) http://www4.slikomat.com/11/1104/zs-185013.jpg
< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.11.2012 17:57:36 >
12.12.2012, 11:11
D_K
2669
stavljam ovo na hum. bazar.. cijene ne odredjem a ako se nekome svidi i kupi nesto neka uplati koliko je od srca u kutiju. velicine su oko 110-116 a moja curica je nosila ovo do 4 godine znaci od 3,5 - 4 godine
http://imageshack.us/a/img21/5343/rr1nk.jpg majica je super ocuvana a dzemper je meden ali upozoravam mame koje ga kupe da ce morati sa vremena na vrijeme povlaciti koncice u ovom heklanom dijelu,izvlace se po rukavima valjda kako je mekan dzemper
Stavljam ove lancicice na humanitarni BB za april. Radjeni su u kombinaciji fimo + dekupaz.. Metalni dijelovi su rucno ucvrsceni i mogu ih jos malo zategnuti, cisto da se ne desi da se otvore. Cijena nije odredjena, mozete platiti koliko je od srca.
30.03.2013, 18:38
bebacha
1170
za koga je ovaj BB,mislim kome ide prikupljeni novac
30.03.2013, 18:40
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: bebacha
ja sam pretpostavila da je jos aktivna akcija za pomoc nasoj forumasici..
30.03.2013, 18:43
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: bebacha
ja sam pretpostavila da je jos aktivna akcija za pomoc nasoj forumasici..
neznam stvarno,zato i pitam ja sam Visnja pitala mozel ovaj biti humanitarni za Eldina
meni je potpuno svjedno.. za koga god da bude ja ucestvujem
30.03.2013, 19:46
koka i po
7309
D_K...imas pp a mene dusa boli sto su ove teme ovako malo posjecene. eh...kakvi smo samo ljudi postali...hladni...
31.03.2013, 18:13
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: koka i po
D_K...imas pp a mene dusa boli sto su ove teme ovako malo posjecene. eh...kakvi smo samo ljudi postali...hladni...
01.04.2013, 11:14
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: D_K
Stavljam ove lancicice na humanitarni BB za april. Radjeni su u kombinaciji fimo + dekupaz.. Metalni dijelovi su rucno ucvrsceni i mogu ih jos malo zategnuti, cisto da se ne desi da se otvore. Cijena nije odredjena, mozete platiti koliko je od srca.
Mali upd_ate.. Sivi, prvi sa lijeve strane, je rezervisan pa nudim jos jedan za zainteresovane forumasice. Ista meta isto odstojanje, dakle humanitarno i nije odredjena cijena
dakle u ponudi su ovaj rozi sa prstenom i ovaj smedji.. sivi ide pa-pa