Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hitno nam je potrebna teta cuvalica za bebu od 14 mj. od 7 i 30 do 16 i 30 radnim danima, u nasem stanu na Pofalicima. Svaka preporuka bi dobro dosla.
05.03.2015, 14:55
mamina2mrvica
3
Pozdrav ako ako treba pouzdana teta na pravom ste mjestu zovem se Selma I zivim U sarajevu udata sam I imam djevojcicu od 5 godina volim djecu I imam iskustva U cuvanju djece cuvala sam djecaka od 3 godine al nazalost mama mu je prestala raditi pa tako I ja volkela bi upoznati I vaseg malisana rado bi ga cuvala sa zadovoljstvom. Unaprijed se zahvaljujem hvala
05.03.2015, 21:06
salmy
5830
oprezno sa tetama
mm kolegica ostavila na cuvanje 2 djece teti 3 mjeseca ih cuvala..bla bla ova starija curica rekla tati kako su setale danas i isle tamo gdje cike idu elem ta teta isla redovno u kladionicu....i svu lovu sto su imali u stanu uzimala danima...zlato i jos neke stvari uzas..elem policija imala posla..zena sad na bolovanju trazi rjesenje