Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hannah je li to za tebe ili za nekog drugog? Ako hoćeš možeš i na PP..... Syntocinon pomaže da "mlijeko krene" iz dojke, ako se u tom trenutku ne isprazne dojke-može doći do "začepljenja"(ovo govorim iz iskustva)!
20.09.2011, 21:29
Hannah
277
Za mene je, imam upalu jednog kanala, mlijeko ne izlazi iz njega pa mi treba dodatna pomoć, koristila bih prije podoja...
20.09.2011, 22:15
palachinken
5397
Hannah vidjela sam na pik.ba da neko prodaje. Sad cu ti postaviti link
< Poruku je uredio palachinken -- 20.9.2011 22:17:12 >
21.09.2011, 08:23
DM
2408
IZVORNA PORUKA: Hannah
Za mene je, imam upalu jednog kanala, mlijeko ne izlazi iz njega pa mi treba dodatna pomoć, koristila bih prije podoja...
Mislim da ti u tom slučaju neće baš puno pomoći(on pomaže da refleksu otpuštanja mlijeka)-viš eće ti pomoći "masaže2 na tom mjestu začepljenja, tople obloge pred podoj....-postavi pitanje na temi problemi sa dojenjem-lejla ka je expert!
21.09.2011, 14:37
Lejla Ka
5544
Radi se o sintetskom oksitocinu. Ja to ne bih na svoju ruku. Radije uz konsultaciju sa ginekologom. Nemam iskustva, a ni znanja da li i kako sintocinon pomaže kod začepljenog kanala.
21.09.2011, 22:51
kity10
6
ja sam ga koristila na preporuku ginekologa i nije mi puno pomogao. kod nas ga nema nigdje nabaviti. nabavila sam ga u hrvatskoj iako i tamo traze ljekarski recept. prijateljica je nekako uspjela ubjediti apotekara da joj ga proda jer nisam bila u mogucnosti da joj brzo posaljem recept. dali su joj ga i onda mi ga je poslala busom. kad se otvori bocica ima rok trajanja par sedmica i mora stajati u frizideru.