cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Hipertona (kruta) beba

clock-img

17.02.2010, 18:37

clock-img

Allegra

pencil-img

2

Drage mame,

pri posjeti pedijatrici receno mi je da mi je beba previse kruta i da trebamo kod fizijatra. Otisli smo i ona je potvrdila da je beba previse cvrsta i da moramo na vjezbice. Krenuli smo na vjezbice i terapeutkinja mi je rekla da je stanje srednje tesko, da bi malena trebala da se okrece, da drzi sakice otvorene dok je na pupi, itd i da ne moze dati prognoze sto ja i razumijem.

Ja sam jako zabrinuta i htjela bih vidjeti sa vama da li je iko imao ovakva iskustva, tj. hipertonu bebu?

Samo jos da kazem da je imala krvarenje prvog stupnja koje se povuklo i sada nam je UZV glave uredan.

Unaprijed hvala.

z

< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.9.2010 20:02:09 >

clock-img

17.02.2010, 22:37

clock-img

Anoniman

Ja ti ne mogu pomoći, jer nisam upućena u ovaj problem...nadam se da ima forumašica s kojima možeš razgovarati o svom problemu.

clock-img

18.02.2010, 14:39

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Ja sam ponešto pronašla, ali mislim da bi tebi više odgovaralo da ti se javi nako sa sličnim iskustvom..
dakle:
Krute bebe se teško opuštaju,  treba im pomoći u tome i to kroz:

• masažu
  • kupku uz trljanje spužvom
  • puštati umirujuću muziku
  • umotati u mekani prekrivač

Evo to je sve što sam našla važno iz nekoliko tekstova (koji su na eng) pa su i meni teško razumljivi...sretno

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

19.02.2010, 21:14

clock-img

Allegra

pencil-img

2

Hvala puno. Na roda.hr sam postavila pitanje, ima vec nekih odgovora sa slicnom problematikom.

Sve naj vam zelim.

Pozdrav

clock-img

19.06.2010, 13:04

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

allegra, dušo, ako budeš čitala portal, i ne bude ti teško, napiši nam svoja dalja iskustva sa ovim problemom, nadam se da je sve OK

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Zadnji članci

article-img