Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Gdje vise volite zivjeti? ja sam za grad _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
grad,ali ne velegrad
grad,ali samo ovaj grad...
Ma grad uvijek. _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
grad
Sto je Tinkiwinki napisala potpisujem Sad zivim u velegradu i radujem se akobogda na ubrzo preseljenje u grad
Grad _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
selo _____________________________Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...
[Sadržaj poruke je obrisan]
Srce Medine. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Grad. Ali i vikendicu negdje dalekoooo.... ma bilo gdje da se mogu iskrasti.
Ja sam za selo, ali blizu grada _____________________________Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu... asthenozoospermia, produženi ciklusi 01.04.2011. mamino proljetno sunce
Predgradje :) _____________________________»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
Velegrad... _____________________________06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.
IZVORNA PORUKA: SailorMoon Velegrad...
Vazda GRAD _____________________________DAWUD 20.06.2009. Mrvica je postala mrvetina!!! :))))))))) ZEJD 07.11.2012. Nova Mrvica :)))
Predgrađe. _____________________________sunce mamino,21.08.2011.
Zeljela bih zivjeti na selu,luda sam za zivotinjama i ranim jutarnjim suncem kada pijevci kukuricu. Dojadila mi zvrka auta svaki dan :(
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...