IZVORNA PORUKA: jasmin
Ja cu malo poslije da dam svoje misljenje.Isto se nadam da ce se javiti jedna frajerica koja je kao dijete izrekla svojim roditeljima jednu provalu.I njeni su roditelji bili jako gostoprimljivi,uvijek je bilo gostiju.A ona je bila dijete,pa je bacila komentar nesto kao bogami,ova nasa kuca kao da je javna kuca,hahahahaha.Valjda ce nam se javiti s preciznom pricom :D.
joj cega si se ti sjetila, uglavnom dobro si prepricala, zaista je tako bilo.
A sada, ne znam sta da vam kazem, rodbina se odbiti ne moze ako se radi o gostima koji dolaze izdaleka, ali ako se pretjera u necemu, treba gledati svoj rahatluk. Ako ces ti primiti goste, a zapostaviti svoju bebu ili se kasnije istresti na muza, i djecu, onda brate prece je da vi ostanete u miru i rahaatluku, nego da primate goste kojima se mozda nece ni svidjeti ili ce kasnije pricati, ma onaaa tamo nije me znala ni ugostiti
a toga ima jako puno.
Ali naravno, svoju rodbinu, koju poozelimo, volimo i nismo zajedno stalno, uvijek treba pripaziti.
Poznajem zenu koja nece ni da noci kod svoje rodjene mame, kaze znam da se ona izahmeti a neda mi da joj pomognem, nego ona uzme hotel. Ja ovako nebi, ali ponekad zaista ima istine, posebno kad je dalja rodbina upitanju.