Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cao moje drage trudilice i mamice .Zanima me ko vam vodi trudnocu,kakv je vas ginekolog i kojeg preporucujete?!Ja sam bila kod dr. Azre Blitvic jako fina doktorica,veoma prijatna i neosjecam se neugodno kada odem kod nje na pregled. Cijene su regularne mislim da nije skupa mada ne znam kako se kod ostalih doktora privatno krecu cijene Kakvo je vase iskustvo?
20.11.2009, 14:12
Nunichi
4125
Dr. Blitvic je i moja doktorica. Ona mi je i trudnocu vodila. Ja sam prezadovoljna bila svaki put, a i sad nakon poroda idem njoj. Cijene kod privatnika su uglavnom slicne.
20.11.2009, 21:34
dina_89
351
ja sam isto isla kod Azre i bila sam jako zadovoljna, ona je moja preporuka svakako
21.11.2009, 08:06
w.pooh
1021
Ja sam išla kokd dr.Amele Ađajlić u Dom zdravlja i kod nje privatno na UZ i bila sam zadovoljna..i poslije poroda sam išla kod nje privatno
22.11.2009, 14:31
lekica83
689
Ja idem privatno kod dr Elmire Hajder, malo je skuplja nego ostali privatnici a radi i na Gradini. Pregled radi s color dopplerom pa je zbog toga skuplje ali ja sam zadovoljna njenom uslugom.
22.11.2009, 17:23
manuela RR
2377
Kad sam bila trudna išla kod Balića privatno,a kod Amele Adžajlić u Dom zdravlja. Ne mogu reći da sam prezadovoljna ali znam da su bar stručnjaci u pitanju. Sad ne idem nikome
22.11.2009, 20:33
andjela I
104
Ja idem kod dr Devlete Balic i prezadovoljna sam, ona mi je i trudnocu vodila.. Meni je ona super prvo kao covjek, pa onda kao ljekar..
23.11.2009, 01:49
triplemama
1097
Azra Blitvić super doktorica, iskrena, otvorena i ako se šta može odraditi na knjižicu šalje te da uradiš ako ne ona sve ima. ne smišlja dijagnoze da bi uradila i naplatila neke nalaze kao neki drugi doktori a posebno dr. B....
Azra Blitvić super doktorica, iskrena, otvorena i ako se šta može odraditi na knjižicu šalje te da uradiš ako ne ona sve ima. ne smišlja dijagnoze da bi uradila i naplatila neke nalaze kao neki drugi doktori a posebno dr. B....
Bas tako!
I jos da dodam, jedan dr. mi je u 14-oj sedmici rekao da nosim musko i to na 4D UZ (koji sam mu platila 250km), a ona mi je sutradan na obicnom UZ rekla ne ne, ovo je curica. I bila je upravu!
24.11.2009, 10:55
velika tiba
10
Zdravo dragim trudnicama,
Meni trudnocu u Tuzli vodi dr. Fedja Omeragic i veoma sam zadovoljna nacinom na koji on radi. S obzirom da nemam nikakvih problema u trudnoci, dosta se fokusira na ravnomerno dobijanje na tezini i veoma je striktan po tom pitanju na cemu sam mu zahvalna jer da nije takav ko zna koliko bih se ugojila. Druga stvar koja mi se jako svidela je to sto zaista potencira to da trudnoca nije nikakva bolest vec jednostavno drugo stanje koje je sasvim normalno i sve podredjuje tome.
11.12.2009, 10:49
azrolika
70
moju trudnocu je takodjer vodio dr. omeragic u tz i mogu reci da sam jako zadovoljna. bilo bi dobro kada bi i doktori u bolnicama bili tako ljubazni!
11.12.2009, 12:30
Anoniman
Moju trudnoću je vodila Amra Habibović ili je Hatibović ne pamtim prezimena u domu zdravlja i privatno super je i dalje idem kod nje...Ja sam prezadovoljna jedina mana što je uvijek gužva, jer sve hoće kod nje...
15.12.2009, 16:06
mamica87
518
Moju trudnocu je vodio prof. Fatusic jako sam zadovoljna s njim i svakom bi ga preporucila
30.12.2009, 20:01
Koalinka
127
Pozdrav, Prvu trudnoću mi je vodio i porodio me rahmetli dr.Šahinpašić, bio je veliki stručnjak! Drugu trudnoću dr.Amela Adžajlić, posebna žena, tako velika a tako jednostavna, odgovorna, posvećena, mirna, staložena, normalna, pristupačna. Porodila me dr.Enida Nevačinović, za 5! Nastavit ću preglede kod dr. Adžajlić.
30.12.2009, 23:07
triplemama
1097
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: triplemama
Bas tako!
I jos da dodam, jedan dr. mi je u 14-oj sedmici rekao da nosim musko i to na 4D UZ (koji sam mu platila 250km), a ona mi je sutradan na obicnom UZ rekla ne ne, ovo je curica. I bila je upravu!
osjetila sam njegovu pohlepu na svojoj kozi... treba da ga bude sramota
ja sam isla kod dr.Hajder i zavalila mi cijenu ....kad se nisam onesvijestila...doktorica je super strvarno al brate skupa.. poslije sam isla kod Mahire Jahic u DZ i zadovoljna sam...sad planisram kod Azre Blitvic na prvi pregled poslije poroda sramota(jesam poranila)
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
18.01.2010, 12:05
samedi
1047
Zna li neko gdje radi privatno dr.Enida Nevacinovic??? Please odgovor hitno mi je !!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
24.05.2010, 22:59
Anidae
409
Iskustva razlicita... Dr. Aza Zigic u Domu zdravlja-promjenljivog raspolozenja, stoga nisam vise njen pacijent... Dr. Azra Blitvic (privatno)-obicni pregled, sve extra, pohvale... dr. Tulumovic (operacija)-na Gradini, extra doktor, sve pohvale,... Trudnocu mi vodi dr. AMELA ADZAJLIC i to u Domu zdravlja, extra je zena, uvijek strpljiva i puna razumjevanja, trudnoca mi je rizicna a ipak mi nije pravila paniku, cak stavise nisam ni znala da zena ima svoju ordinaciju privatno, dakle za sve pretrage sam dobila valjane uputnice i nalaze i nisam platila ni feninga (sve na ovjerenu zdravstvenu knjizicu). Cekanje u Domu zdravlja je relativno,zavisi od potrebe nekog pregleda i slicno a postoji i zakazivanje termina... Zbog spleta okolnosti bila sam na UZ u "bivsoj Kreki", UZ mi je radila dr. Vesna Zulcic-Nakic, bila je gruba, odvratna, UZ je obavila na oba nacina, bez gela, imala sam modrice po stomaku kasnije i navodno je (najgore od svega) vidjela kao neku anomaliju na plodu. Dr. Balic je pogledao taj nalaz i slozio se sa njenim misljenjem (bez ikakvog opet valjanog pregleda koji mi je mogao uraditi u DZ na njihovim aparatima). Dakle, javna tajna je da su htjeli da im se dodje privatno. Od svoje sam doktorice (nakon 10 dana nerviranja) dobila uputnicu za konzilijum na Gradini...S bebom je naravno sve uredu (u sta nisam ni sumnjala) a pregledale su me fine doktorice dr. Radoncic i dr. Klempic... Sve pohvale i za dr. Amru Habibovic (opet DZ Tuzla) koja me je, zbog odsustva moje doktorice Amele, primila i od koje sam dobila savjete i informacije o svemu sto me zanimalo
28.05.2010, 10:27
Sonja
2429
dr. Klempic je bio moj doktor na porodu mada ga nigdje nije bilo..samo me zakrpio on je meni grub bas al je onako fin... jos je reko mm da sam razmazena
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
01.06.2010, 15:50
Drenka
22
Meni trudnoću vodi takođe dr.Azra Blitvić i veoma sam zadovoljna. Kod Balića bila na 4D uz i na žalost beze potrošenih 250 Km. Za sat i nešto pregleda nije se udostojio da progovori; više mi dr.Blitvić objasni za 5 min. običnog uz.nego on za svo to vrijeme.užas
01.06.2010, 22:58
Sonja
2429
ma balic je meni katastrofa stvarno..on je proklet..nikad mu dosta meni reko da nikad necu moc imati djece..c c c djevojci od 19 godina uh kad se sjetim a masala mom Adinu vec godina
02.06.2010, 07:53
fado
1
Drage moje, Čitam ove komentare pa se i ja želim uključiti. Obišla sam sve pomenute ginekologe u Tuzli i ne slažem se bas sa svim komentarima. Ja sam sada pacijent dr Azre Blitvić. Žena je stavrno super u svakom pogledu. Što se tiče Doma zdravlja nemam posebnih komentara. Moje iskustvo je da su sve dobre dok vas ne prebace u svoju ordinaciju-privatnu. To je bio i jedan od razloga sto sam se i odlučila da idem kod dr Blitvić koja radi samo privatno. Što se Balića tiče ne bih se složila u potpunosti. Ja znam da dr Blitvić lično šalje njemu pacijente na taj famozni 4 D (Slala je jednu moju rodicu i drugaricu). A vala skup je! Što se tiče doktorica po Gradini nemam posebnog iskustva. mene je prvi put porodila doktorica Balić i bilo je sasvim ok. Za dr Hajder sam čula da guli i da je pregled trudnice 150 maraka dok je kod drugih 50km. Mislim da je i to preskupo. Al svako svoje zna. Što se dr Feđe tiče od svojih jaranica sam čula da je sasvim ok. Eto drage moje, ovo je moje prvo uključivanje i nadam se da ćemo i dalje razmijenjivati ginekološka iskustva!!!
02.06.2010, 13:00
Sonja
2429
IZVORNA PORUKA: fado
Za dr Hajder sam čula da guli i da je pregled trudnice 150 maraka dok je kod drugih 50km. Mislim da je i to preskupo. Al svako svoje zna.
okusila na svojoj kozi... prvi pregled poslije uradjenog pozitivnog testa..odem njoj u zabiberi mi ba al to je zato sto ona gleda na color dopler a ne na obicni uzv kao dok. je zaista predobraa,pravi specijalista ima extra pristup al djaba joj kad ja nemam te pare da joj idem.. jednom i nikad vise al samo zbog finansija..
02.06.2010, 22:43
Lulu_08
350
Za doktoricu Balic sam cula sve najbolje, da je profesionalna a ujedno i ljubazna, o doktoru Balic i nisam bas cula neke pohvale. Ja sam licno isla kod dr. Sherak na Gradini, i to od polovine trudnoce tek (prije toga me je vodila dr. Nermina Dzibric u Lukavcu). Dr. Sherak me i porodila, carski rez, nazalost je morala otputovati na seminar, te su se svi doktori poslje nje ponasali uzasno, cast izuzetcima. Za dr. Azru i dr. Fedju sam takodjer cula samo pohvale.
03.06.2010, 07:04
misel
572
e pa de da se i ja javim nakon deset godina braka i kojekakvog hodanjapo nadri doktorima u dz i nekim privatnicima otisla sam kod dr devlete balic i nakon cetiri mjeseca evo me trudna i zahvalna sam dr D Balic do nebaa dr blitvic ne bi otisla ni pod razno moja rodica je zbog nje izgubila bebu i ona kad glavom nije platila bubrezi joj bili stali i jedan dio jetre