Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Imate li neku preporuku, gdje na fitness u Sarajevu? Odgovaraju mi svi dijelovi grada, a zanima me iskustvo iz prve ruke... ne bi bilo da ima neki trener/ica jer sam pocetnica...
26.12.2011, 22:19
Neky
199
da dignem temu....
27.12.2011, 10:20
emi7908
1384
Ilidža ? ima i aerobik u vodi i kod istog licenciranog trenera a može ti se ako želiš i individualno posvetiti a cijena pristupačna za čudo božije ...
27.12.2011, 12:43
*Boo*
63
i mene ovo zanima...Ilidza, malo podaleko...A kolika je cijena?
Ja idem u 'LifeStyle Club' na Baščaršiji. Ja sam zadovoljna... Ima na netu njihova stranica.
Raja su zadovoljna i Importaneom. A znam da ima i nekih treninga u Zetri. Imaju i neki treninzi na Grbavici u nekoj školi kod džamije...
Ukucaj fitness sarajevo ili nešto tako u Google pa vidi šta će ti sve izbaciti.
28.01.2014, 13:42
daris
113
Pozdrav svima!Da li je neko mozda upucen u vezi fitnessa u Importane centru.Fitness universe, navodno za mame i djecu.Kako sam shvatila da je moguce da provede vrijeme u istoj prostoriji.Dok mame vjezbaju istovremeno rade sa djecom.Jeli nekome poznato?
04.02.2014, 15:52
anitaa
486
na njihovoj stranici ništa ne nađoh, znam da su mi rekli, prije cca 2 godine, da je nešto tako trebalo biti, ali da nije bilo dovoljno zainteresovanih....čitala sam u novinama da će sad nekad krenuti mommyandme (ili nešto tako), ali čim sam vidjela da je za djecu stariju od 3 nije me više zanimalo...nešto su najavljivali i za ovaj Linea N1 Fit& Fun u Avaz Twist Tower-u da će nešto slično biti..dok oni skontaju da nešto da valja organizuju ja ću odlučiti da na fitnes ponovo idem sama, kao nekad.
16.03.2014, 17:57
Visnja RR
15102
anitaa dočekala si
16.03.2014, 17:59
Visnja RR
15102
ovdje idemo i dalje s prijavama
Radon Plaza ...ponedjeljkom i četvrtkom Od 6 do 7....ali da bi se to sve realizovalo moramo imati 30 mama... 30 km mjesec dana
dakle prijavljujemo se na spisak (nastvite slijed)
kad sam se prijavila mislila sam da je za mame i djecu, ali i ova varijanta je sasvim u redu...ja kao prava bikica teško se nakanjujem, ali, prije bar, kad bi krenula išla bi makar sjekire padale, baš me zanima kakva ću biti sad...
18.03.2014, 13:51
IceRose
1512
Visnja, mene s ovog spiska brisi.. nema sanse da ja mogu fizicki izdrzati 4 treninga sedicmo.. i to utorak i petak u TT a ponedeljak i cetvrtak u Radon Plazi
mada mogu samo zamisliti u kakvu bi se formu dovela
18.03.2014, 20:28
Visnja RR
15102
ovdje idemo i dalje s prijavama
Radon Plaza ...ponedjeljkom i četvrtkom Od 6 do 7....ali da bi se to sve realizovalo moramo imati 30 mama... 30 km mjesec dana
dakle prijavljujemo se na spisak (nastvite slijed)
Nadam se da ne kasnim previse, zainteresovana sam za RP. Mogu li odmah u pon? Samo jos koja info za mene: je li rad na spravama ili aerobic, ima li trenerica i da li je termin samo za zene?
28.03.2014, 20:38
anitaa
486
Koji dobar osjecaj - vratiti se s treninga, n arocito poslije stogodisnje pauze.Naravno, ostajem "vjerna" Projektu.
31.03.2014, 13:50
real mama
88
Ako sam u pravu, treninzi ce poceti kada se skupi 30 članica? Ako bude nekih izmjena ja sam svakako zainteresovana za Radon Plazu. Pozdrav.