writing-img

Gdje kupti opremu za slikanje?

clock-img

25.05.2011, 09:43

clock-img

zagy

pencil-img

351

Obzirom da jednoj osobi želim kupiti nešto lijepo, a ona se u zadnje vrijeme počela baviti slikanjem kao hobijem, kontala sam nešto joj uzeti u tom fazonu.
Obzirom da sam ja i slikanje na Vi, molim savjet šta bi joj mogla uzeti i gdje u Sarajevu. Znam da ima štafelaj i kistove i sve to, ali kontala možda neke bojeuser posted image  ali koje i da li je to uopšte dobar poklonuser posted image
Hvala na pomoći

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

25.05.2011, 09:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja bi radije štafelaj nego boje i kistove
iako i boje znaju biti skupe
stafelaj možeš naći u Obiju a mislim da  ga ima i u knjižarama kao i u galerijama slika

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.05.2011, 12:38

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Palete, OBI....

Zavisi jel početnik amater, ili je na putu ka profesionalizmu...

clock-img

25.05.2011, 21:10

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Znam da ima jedna radnja na Skenderiji, ubij me, al imena se ne mogu nikako sjetiti...prekoputa je Zdravstvenog, u onoj novoj zgradi ...helem, tu ima sve za slikanje, znam čak da imaju i kurseve slikanja..

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

27.05.2011, 09:18

clock-img

Mik Mik

pencil-img

186

S obzirom da se i ja bavim slikanjem ja bih se uvijek obradovala novim bojama, špahtlama, kistovima jer toga uvijek treba i brzo se troši, novoj paleti, ne znam kakav ima štafelaj veliki ili je onaj manji mobilni, ako nema taj mali to je dobra ideja. Mislim sa novim kistovima ili bojama ne možeš nikako fulati. A boje imaš kupiti u GALERIJA FAKTA Hamdije Kreševljakovića 7c, na Akademiji likovnih umjetnosti ili u Galeriji Paleta. Toliko ja znam za Sarajevo ako neko zna više i mene bi zanimalo.

clock-img

18.06.2012, 12:49

clock-img

sarisari

pencil-img

610

moja mama uskoro ide u penziju i s obzirom da lijepo slika mislila sam joj kupiti na poklon neku opremu za slikanje čisto da malo amaterski "ubija" vrijeme kada ode u penziju pa me zanima koliko to košta odnosno šta mi je sve potrebno, bila bih vam jako zahvalna na informacijama

clock-img

18.06.2012, 13:01

clock-img

Leva

pencil-img

4538

U Facti mozes kupiti ama bas sve od perli za pravljenje nakita, glinamola, boja za sve i svasta, svile za oslikavanje, platna za slike itd..

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

18.06.2012, 13:44

clock-img

sarisari

pencil-img

610

hvala puno

clock-img

27.09.2013, 14:52

clock-img

elma.m

pencil-img

15

Ima radnja iznad skenderije u onoj ulici gdje trola prolazi, pa u nekom podrumu. Imaju svega :)

clock-img

12.12.2013, 21:51

clock-img

masnica

pencil-img

11

Imaju u OBI-ju kupiti ali mislim da je dosta skupo, mozda oko likovne akademije da se raspitas, ja znam da tamo imaju dvije radnje, pa provjeri ili u nekoj boljoj knjzari, mozda Exkluziv?? user posted image

Zadnji članci

article-img