Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molim vas da mi kažete gdje ste kupili ili vidjeli autosjedalice za bebe od 9 kg one u kojima beba sjedi u Sarajevu? Koje radnje da obiđemo? Hvala unaprijed puno!
07.02.2008, 08:09
Blue rose RR
4361
Draga moja pogledaj u Chiccu, u Skenderiji, u WISA-i, na spratu (tamo sam ja kupila), Turbo Limach-u.....ma imaš u svakoj bolje snabdjevenoj dječijoj radnji u gradu..
07.02.2008, 10:46
hanabanana
4435
Zbog odličnog iskustva preporučujem ti Brevi GrandPrix Silver. Ova sjedalica imao ojačivaće za bokove, ledja i glavu ( koje koristiš dok je dijete manje ), tri položaja, tako da je mogu koristiti i bebe. Mi je imamo već tri godine. Hana je kratko koristila onu beby sjedalicu. Kada je napunila 18 mjeseci, skinuli smo ojačivaće.
Hvala puno drage moje. Hanabanana I ja sam na internetu vidjela tu Brevi sjedalicu i čini mi se dobra, a posebno što Kiki tek ima 7.200 g ali joj je ova do 9 kg dužinom premala pa se jadna sva skvrči u njoj ali inače uživa u Asjedalici. A pošto smo mislili u martu malo na put pa da joj kupimo ovu u kojoj može biti okrenuta prema naprijed kad sjedi.
Hvala vam još jednom
07.02.2008, 12:52
hanabanana
4435
I mi smo Hanu tako od 7-mog mjeseca stavljali u ovu sjedalicu. Mislim da je možeš sada naručiti u Turbolimacu, mi smo je kupili u Mostaru, i nije bila pretjerano skupa.
08.02.2008, 09:26
Nadi
361
Hvala puno Hanabanana javim vam aBd koju smo kupili.
08.02.2008, 09:56
hanabanana
4435
Ma ništa, sa srećom i da nadjete sjedalicu.
Ova je super za održavanje, jako se brzo skida i pere.
11.02.2008, 14:17
BebaEna
20
Mi smo nasu kupili u Turbo limach-u u Sarajevu, Maxi Cosi Priori XP i odlicna je. Prije kupovine smo pretrazivila na netu koje ocjene u kvaliteti u testovima su dobile koje marke stolica i odlucili se na kraju za Maxi Cosi, prilicno dobra cijena za kvalitet koji nudi a i sigurnost. Cijena je 350 KM i nije mi zao nijedne marke jer znam da mi je dijete sigurno u njoj... Ne zelim nikoga uvrijediti ali nisam za varijantu tih autosjedalica koje su jeftine, pogotove one iz Robota no name.... Pogledaj na rodinoj stranici imaju odlicne savjete o AS, postavljanju, iskustvima roditelja, sigurnosti, testove, pa se onda odluci na kupovinu... Dijete mora biti sigurno u automobilu i mislim da vrijedi investirati u dobru i kvalitetnu AS, dobro obratiti paznju na godinu proizvodnje, atestne zigove jer i one imaju rok trajanja i standarde kvalitete koje moraju zadovoljiti....
16.02.2008, 00:00
Lane
89
Po meni, najvaznija stvar koju trebas da uradis je da poneses bebu sa sobom i probas je staviti u AS. Na licu mjesta vidis da li joj odgovara. Ja bih ti takodjer preporucila Maxi Cosi (mi je imamo)-na testovima jako dobro prosle, a i vrlo su udobne. Pogledaj u Turbo Limacu u gradu, imaju veliki izbor. I, ako ti cijena ne predstavlja problem, zaobidji Robot.
16.02.2008, 23:30
Brza
3
Ja sam nova na ovom forumu i puno vas pozdravljam.A sada pitanje gdje se mogu kupiti AS 9-36kg i kolika im je cijena?.Planiram tu kupiti Lejli i ne bih zalila para jer ce je dugo koristiti i ako ima netko tko je iz Tuzle da mi kaze imali ih kupiti gdje u Tuzli i kolika ima je cijena
17.02.2008, 00:26
triplemama
1097
U Tuzli imaš u Turbo limaču, u Chiccu oboje u Merkatoru i ima jedna prodavnica na Slatini kod Gorenja. Ja imam ovu Brevi i meni je super. Maxi Cosi je super samo je skuplja. U onome Bingu u Lukavcu ima malo veći izbor opreme za bebe (kolica, krevetića, hoda) pa možda i tamo ima.Koliko ja znam nema nigdje više.
17.02.2008, 11:55
Nadi
361
Ćaos, Jučer smo bili u gradu i kupili smo napokon AS : Brevi Grand Prix Silverline u jednoj radnji dječije opreme Merkuru na Otoci. Oni su zastupnici Brevija za BiH. Kad smo je vidjeli znali smo da je to to. A posebno nam se svidjelo zbog kilaže (0-18 kg). Sve druge su od 9 kg pa nismo htjeli rizikovati. Hvala vam još jednom puno na pomoći drage moje.