cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Gdje ima kolekcija HELLO KITTY za princeze

clock-img

06.11.2009, 08:56

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

Drage moje,nadam se da cete mi pomoc jel nazalost nemam nikog vani da bi ga za tu uslugu zamolila....da li postoji u Sarajevu ikakva radnja za moju princezu sa kolekcijom Hello Kitty,ili ima li iko da ide vani da bi mi uzeo koju stvarcicu za moju princezu ili ima li ikakva on line stranica da se to moze naruciti,naime ta kolekcija vidim ima u H&M ali nazalost kod nas nema ni jedno ni dr...pll pomozitee mi jell stvari su mi te superr i kvalitetnee i svee ...pozzz velikiii user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.12.2009 16:52:38 >

clock-img

06.11.2009, 08:57

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Imas majice, jakne i džemper sa likom hello kity u oviesse u intereksu i u BBI centru!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

06.11.2009, 08:59

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

Hvala ti bila sam ali jeako slaboo...ali pogledat cu ponovo mada sam nedavno bila.i nema nista za malene od 8 mjesecii...ima za curice hodalice hehhe ..ali hvala ti punoooo user posted image

clock-img

06.11.2009, 09:29

clock-img

mama i nora

pencil-img

43

Mislim da ima nekih stavrčica u trgovinama Tiffany. Imaš jedan Tiffany u novom Robot- Komercu na Socijalnom, inače jako slatka pordavnica kućnih potrepština, odjeća za djecu i sl.
Stvari su orginal H&M 100% i nije skupo.Izbor onako ali zna se desiti da nađeš i to kvalitetnije odjećice za najmlađe. mislim da ima i jedna Tiffany trgovina u Robotu u Hrasnom pa kad stigneš svarti.
Eto valjda će ti pomoći, inale i mi smo ovisno o Heloo Kitty.

< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.4.2010 2:23:41 >

N O R A... se riješila peleneeee....nanananana...
NOVA BEBA dolazi uskoro...

clock-img

06.11.2009, 09:31

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

mmm...cuperr drago mi je da ima jos ovisnih ahahaha...preslatko zar ne...bas ti hvala za tu informaciju sad sam skontala...mmm moglo bi dole sta da bude...ako sta novo saznas javnii velikoo hvala i pusa za tvoju curuu ..user posted image

Zadnji članci

article-img