Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cega se najvise plasite, od cega imate fobiju,kako je uspijevate savladati,i da li uspjevate??? Ja se uzasno plasim visine cak i kad gledam neki film,ili nesto na tv sto je snimano iz visine trnci mi prolaze kroz noge,imam osjecaj da udaraju u srce
13.03.2013, 10:28
sporty mamaa
3211
strah da ce se mojim najblizima nesto desiti, strah od visine, i od uskog prostora. i da imam fobiju od mraka, uvijek ostavim svjetlo bar u hodniku kad spavamo.
13.03.2013, 10:29
Volim Te!
477
Od stomatologa,od pasa, od droge,kad se na filmu neko drogira ja stavim jastuk na lice da ne gledam
13.03.2013, 10:36
Misty_mama
211
Od igle u injekciji, redovno se onesvjestim ili mi bude jako loše kad mi vade krv, pa čak i ako je samo vidim. Stomatologa sam se dugo jaako plašila, sve dok nisam naišla na svoju trenutnu, koja je divna osoba, pa joj idem sa manje straha. I jedna možda smiješna, ali za mene zaista ozbiljna fobija - od ptica... Strašno ih se bojim, pa i onih najmanjih.. Golubove i vrane da ne pominjem
13.03.2013, 10:41
bebana27
1642
ja imam fobiju od zmija kad je vidim na tv imam osjecaj da ce izletiti sledim se sva kad cujem rijec zmija
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
13.03.2013, 10:48
SdZ
2784
Bojim se zivotinja svih vrsta i jos uvijek se bojim mraka kad sam sama, naravno.
13.03.2013, 10:50
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: bebana27
ja imam fobiju od zmija kad je vidim na tv imam osjecaj da ce izletiti sledim se sva kad cujem rijec zmija
Isto.
Imam strah od visine na otvorenom prostoru, nije me strah ako sam visoko i zatvorena dakle u avionu, ali me strah stajati na 6 spratu na balkonu koji nije ustakljen bez obzira sto ima ogradu.
13.03.2013, 11:06
teacher75
5394
bojim se visine, insekata svih mogucih, gmizavaca i samoce
13.03.2013, 11:11
tinkivinki
876
Munje,ne grmljavine vec bas munje.i to od kad je spucalo nekih 100m vazdusne linije od nas pa na ugasenom tv izbaci elektricitet,antena crkla i 24 h nije bilo struje.muza nagovaram da stavimo gromobran,a on se meni smije sto se ja bojim
bojim se visine i skakavaca...ali pravu ozbiljnu fobiju imam od zatvorenog prostora
13.03.2013, 11:37
saritaa
-109
IZVORNA PORUKA: SdZ
Bojim se zivotinja svih vrsta i jos uvijek se bojim mraka kad sam sama, naravno.
i ja se bojim mraka
13.03.2013, 11:55
Galicia
2433
Mraka. Aviona. Paukova. Zmija. Zatvorenog i uskog prostora.
U avionu vristim. U mraku se sledim. Od pauka bjezim na km.
Dugo vremena sam se borila sa strahom od ostavljanja uključenih kućanskih aparata,ne znam zašto,nikad mi se nije desila neka nesreća time izazvana,pa da to bude razlog.Znala sam po sat i po biti u grču i čak kontati ako se je zapalila kuća,sigurno je dosad sve prošlo i neko bi mi javio .
L. 2010. mamina ljubav najveća V. 2013. mamina sreća najveća
13.03.2013, 12:54
lepetetka
615
IZVORNA PORUKA: HAHA
Dugo vremena sam se borila sa strahom od ostavljanja uključenih kućanskih aparata,ne znam zašto,nikad mi se nije desila neka nesreća time izazvana,pa da to bude razlog.Znala sam po sat i po biti u grču i čak kontati ako se je zapalila kuća,sigurno je dosad sve prošlo i neko bi mi javio .
ja nemam taj strah, ali moja mama ima...od toga i od vrata ulaznih..hiljadu puta provjeri da li ih je zaključala,..
visine se ne bojim, bojim se mraka hahha , zatvoreni prostora lifta , radije cu pjesaci neznam koliko do odredista nego stat u lift uzas imam fobiju od istog tog vode se bojim, dubine mora idem sam do vrata dalje ne bojim se grmljevine kad grmi van,bojim se tropski vrucina gdje se nemas gdje skiriti od njih
13.03.2013, 12:59
stella
1360
ja se uzasno plasim zemljotresa.A isto tako se plasim kada mi Hana pocne izlaziti sama iz kuce...od toga imam fobiju....vodacu je ja ako treba i do fakulteta