cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Film za preskociti

clock-img

05.04.2010, 07:53

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Dakle imamo temu film za preporučiti .... ja mislim da je isto tako dobro imati preporuke nekih filmova za zaobići / preskočiti .... pa bih ja započeo s jednim koji me malo izmorio prije nekoliko dana

user posted image

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

05.04.2010, 09:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

možel objašnjenje zasto te zamorio???? mene tvoj post samo tjera da ga pregledamuser posted image user posted image user posted image  "zabranjeno vože" je najsladjeuser posted image user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.04.2010, 09:58

clock-img

Anoniman

Ove teme su stvar ukusa..znamuser posted image user posted image ...meni je recimo ovo ubitacno dosadan filmuser posted image

user posted image

clock-img

05.04.2010, 09:58

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Dosadno ubi bože ..... ne pamtim kad sam pregledao film s toliko premotavanja.
A kao tražio sam ga mjesecima ..... jer ekipica je fina.

I slažem se da je stvar ukusa ..... isto tako kao i preporuka za film.

< Poruku je uredio tap3ah -- 5.4.2010 10:00:12 >

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

05.04.2010, 10:09

clock-img

Anoniman

Onda znam da cu vjerovatno biti "kamenovana" ali meni je i Twilightuser posted image user posted image ...toliko price oko tog filma...ja sjela da ga pogledam na kraju zavrsila peglajuciuser posted image ...e i da ne zaboravim Titanic...pola sata traje dernjava u moru Jaaaaaack....Roseeeeeeeeee...Jaaaaaaaack...Roseeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2010, 10:51

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Titanikuser posted image user posted image user posted image user posted image  ubi Boze ja samo ne kontam cemu tolika frka oko tog filma,a film Nidje vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znam da sam fulula temu ali zene drage meni je glumac Dolf lundgrenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boli glava.Ma ubila bih za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image
odo ja od teme ali MORALA samuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2010, 10:53

clock-img

Kviki

pencil-img

181

Babylon A.D.
Tropic Thunder
District 9
Čuvari noći

clock-img

05.04.2010, 10:54

clock-img

anidla

pencil-img

3683

salmyyy, bolje pakuj to dijete i hajmo gdje piti kafu nego sto ovuda siris dezinformacije o naknadi user posted image malo sam OT, sorry user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

05.04.2010, 10:59

clock-img

salmy

pencil-img

5830

uh a postaruser posted image user posted image user posted image user posted image bolje je da cekamo u stanu,da se ne vraca bezzeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2010, 10:46

clock-img

supernova

pencil-img

24

Aviator - jedan od dosadnijih filmova koje sam imala prilike gledati, i doslovno sam morala izaci iz kina kad je bio, jer nije bilo smisla...gledam, spavam, gledam...

meni je jedan od boljih filmova bio - The Blind Side - preodlican film!

clock-img

20.05.2010, 10:34

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Gledala Paranormal activity, ma razocarala se skroz naskroz, kol'ko su ga navikali, ja citav film cekala kad ce to nesto straaasnoo da se isprepadamuser posted image , dosadan do bola, ja sam ljubitelj horora i nafuram se na film al' ovo je stvarno dosadno i bezveze, jos gledale sestra i ja oko ponoci, u mraku, ovo ono...
Moja preporuka - preskociti!

9.9.2009. :-)))

clock-img

23.05.2010, 18:14

clock-img

Anoniman

1. 27 dresses
2. definitely,maybi

Oba filma su romantična, dosadna,...Nije da ne volim romantiku al ...
ovaj drugi je vječnost cijela, smiješno mi, on priča kćerci priču i radnja se odvija u prošlom vremenu i kad se vrate u "sadašnjost" on isti mlad, zgodan, nepromjenjen starost ga nije dotakla a kćerka ima bar jedno 10god.
bezze

clock-img

24.05.2010, 01:10

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Gledala Paranormal activity, ma razocarala se skroz naskroz, kol'ko su ga navikali, ja citav film cekala kad ce to nesto straaasnoo da se isprepadamuser posted image , dosadan do bola, ja sam ljubitelj horora i nafuram se na film al' ovo je stvarno dosadno i bezveze, jos gledale sestra i ja oko ponoci, u mraku, ovo ono...
Moja preporuka - preskociti!

i meni je truba, ja sam gledala sama s bebom po noci...nidje veze

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Zadnji članci

article-img