Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
http://www.star28.net/snow.html Kliknite na link, u prazno bijelo polje upišite ime kliknite na submit i malo pričekajte LP
BAŠ JE FORA PINGVIN JE SUPER _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Bas je fora. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Bas je cool .Samo mi zao onog pingvina,svasta je prosao zbog onog sto sam ja napisala . _____________________________Hamza 11.3.2008.
Ja sam napisala svoje i ime mm........ jadan pingvin
Super je
krasno _____________________________nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi
Nikad duže nisam na snijegu bila _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
hehe u mene je bilo Hello Ilhana! =)
Sladak je pravo
super je baš me nešto podsjetilo na djetinjstvo, nemam blage što.... hahahahahahaha
Hehehehe,bas je slatko...ja mislila neka zezancija,reko nece nikad stat lijeta li lijeta po snijegu hahahhaha _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
Bas je super
Bas je cool _____________________________Moj Dindili... 12.05.2009
moj sin je uzivao u ovom spustu pingvina _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
super je,ja napisala dragom da ga volim _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
bas je super moje ime svidja mi se
Malo sam ljuta na mm i iskoristila sam ovog pingvina da svasta kazem Jesam zolcasta _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Baš je simpatičan ovaj pingvin! _____________________________Mamin najljepši cvijet IRIS, 01.09.2008
Sladak je pravo Pingvincicu,pingvincicu .............................. < Poruku je uredio mala curica -- 27.2.2009 15:56:07 > _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
simpa je pravo .
Koliko puta sam napisala i koliko puta se spustio dobro moze da se ponovo spusti _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Super je Ja sam poslala M,valjda ce mu stici _____________________________05.07.2007(volimo te) 22.07.2010(cekamo te aBd)
Hehehe Dobra si Jesi li mu nesto napisala i i poslala link??? _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...