08.05.2008, 17:53
29
Draga moja Stela i ja ti imam isti problem. Moj sin je dobio e. coli sa 13 dana starosti tj tad je dobio temperaturu 38,5 i mi hitno na pedijatriju na kosevo kad tamo kazu ima infekciju urinarnog trakta a nalaz CRP koji to pokazuje je iznosio 189 a treba da bude 5 kod dječaka a 7 kod curica pa zamisli kakva je to upala bila. Ukljucili mu antibiotike venskim putem i to 10 dana a ja isla svako 3 sata da ga dojim .Analizom urina utvrđeno da je bakterija e.coli i to 10 na 6. Poslije antibiotika kontrola urina i jos uvijek prisutna bakterija i to 10 na 3 drugi dan i 10 na 4 treći. Iz bolnice smo izasli za prvi maj uz terapiju sa sirupom koji je uzasno gorak i moj bebac ga jedva popije a uz to dobili i prolife za regulaciju crijevne flore. Mikciju imamo zakazanu za 27.05 a scintigrafiju 29.05. tako da moramo u bolnicu 26.05 da ležimo da bi se izvrsile te pretrage tj. da se vidi da li je u pitanju reflux . Pored toga od ponedeljka pocinjemo novu seriju UK pa se nadam da ce biti jos manje jer je ovu bestiju jako tesko iskorijeniti.
Što se tice lijecenja e. coli kod beba nista drugo ne postoji vec kapi od brusnice koje se zovu Cranactin a mogu se nabaviti u Hrvatskoj jer ih kod nas nema kazu nikad culi a ja sam ih porucila preko dajidže iz zagreba treba veceras da mi stignu autobusom a kostaju 150 kn odnosno neke 43 KM.
Sretno i meni i tebi i da nam nase bebe ozdrave sto prije.
Pusa