cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Epiduralna anestezija u Sarajevu (GAK)

clock-img

05.04.2013, 23:46

clock-img

hElma

pencil-img

18

Pozdrav drage mame i buduce mame. Molim administratore da ne brisu temu jer koliko sam mogla da pregledam forum, o ovoj temi se pisalo, ali samo iskustva. Termin mi je 28. aprila i interesuje me da li kod nas u SARAJEVU (porodiliste Jezero) ima epiduralna anesttezija, da li se neka mama porodila sa epiduralnom i kakva su iskustva. Koliko se placa i kakva je procedura. Termin mi se blizi i ono sto sam do sad procitala o tome odnosno da li se koristi kod nas, nista nije konkretno. Unaprijed hvalaa

clock-img

06.04.2013, 08:49

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

Nisam čula da se na GAK-u primjenjuje epiduralna....user posted image

clock-img

06.04.2013, 08:57

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

koristi,u dogovoru sa doktorom koji vodi trudnocu na jezeruuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

06.04.2013, 09:53

clock-img

mamana

pencil-img

531

Pozdrav drage mame i buduce mame. Molim administratore da ne brisu temu jer koliko sam mogla da pregledam forum, o ovoj temi se pisalo, ali samo iskustva. Termin mi je 28. aprila i interesuje me da li kod nas u SARAJEVU (porodiliste Jezero) ima epiduralna anesttezija, da li se neka mama porodila sa epiduralnom i kakva su iskustva. Koliko se placa i kakva je procedura. Termin mi se blizi i ono sto sam do sad procitala o tome odnosno da li se koristi kod nas, nista nije konkretno. Unaprijed hvalaa

Moja sestra je drugo dijete rodila sa epiduralnom i sve super prošlo. Prvo se moraš dogovoriti sa svojim ginekologom, pa te on uputi na dogovor sa anesteziologom.

clock-img

07.04.2013, 01:14

clock-img

hElma

pencil-img

18

IZVORNA PORUKA: mamana

Moja sestra je drugo dijete rodila sa epiduralnom i sve super prošlo. Prvo se moraš dogovoriti sa svojim ginekologom, pa te on uputi na dogovor sa anesteziologom.

Hvala puno na odgovoru. Jos nesto, znas li slucajno koliko se to placa ( da li ima neki posebni cjenovnik) ili je i to dogovor sa doktorom-anesteziologom ? Narucena sam tek iduce sedmice doktoru pa bih zbog toga malo da se informisem

clock-img

07.04.2013, 19:00

clock-img

mamana

pencil-img

531

Ne placa se posebno, pokriveno je zdravstvenim.

clock-img

07.04.2013, 19:42

clock-img

hElma

pencil-img

18

IZVORNA PORUKA: mamana

Ne placa se posebno, pokriveno je zdravstvenim.

Hvala ti punooo na odgovoru

clock-img

29.04.2013, 08:59

clock-img

JAD26

pencil-img

27

draga ti kao prvo carski rez mora biti iz opravdanih razloga i dr ni u kom slucaju nece ugroziti yivot tvog djeteta ,neplaca se nista ako je opravdan
a ako ti zelis samoincjtivno onda imas par doktora kojim das 100-300 km za carski i molis boga da te ne zeznu
kao moju cimericu iz sobe ako sta treba jos pitaj
kad te odrede na carski ti biras koju ces anesteziju ja sam uzela totalnu tako je ja zovem iz svojih razloga

clock-img

26.09.2017, 21:43

clock-img

Lili bili

pencil-img

1

Da li je neka buduca mamica trenutno tu.:-) :-) :-)

Pozzz mamice,imam neka pitanja vezano.za Jezero porodiliste u 2017,pa ako.je.neka mama tu a da je skoro bila na komisiji za cr ako.moze da se javi.:-)

Zadnji članci

article-img