Akice isto mi se desilo,samo što kod mene nije pelena kod mene je ukrasno malo jastuče u obliku srca(što sam kupila uz posteljinicu)...što ti kažeš prije je bilo samo kad ide spavati naveče,zagrli ga i zaspi,a sada je i po danu kad spava,obavezno kad ide u krevet ide sa tim jastučićem i sa cuclom,i ne samo pred spavanje,nosa ga sa sobom po čitave dane po kući,gdje god makne sagne se i uzme i njega i ponese ga sa sobom,još je žute boje,pa je vazda prljavo,svaki drugi dan kad perem bijeli veš i njega stavim da se opere...i što je najgore kad jede u stolici drži ga u krilu,pa mu hrana kapne na njega...a onda ga nosi u krevet kad mu oduzmem plače,kad mu ostane u krevetcu sam ode po njega,i izvuče ga kroz ogradicu....i nekoj dan smos e spremali kod prijateljice na kavu,već izlazimo iz stana,kad on se vrati i ode u dnevnu,kad eto ga ide sa jastučićem,i morali smo i njega ponijeti......ja ne vidim tu ništa loše,osim kad nema te stvari u vidokrugu onda je plač.ali mislim da ne treba da se brineš,tvoj maleni je izabrao pelenu(ona mu paše)a od moje prijateljice jednogodišnjak je izabrao plišanu kornjaču,koja se već odžolala i raspala,oni kupili drugu,on neće ni da pogleda i dalje nosi svoju staru...mislim da je to ok za njihov razvoj i za bebeći period