Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jel ima neko ovakav rostiilj.Interesuje me vase misljenje ili jos bolje iskustva u vezi ovog,Meni se svida i htjela bi ga kupit ali muz kaze da je to bezveze,znam da nemoze biti ko pravi rostilj al opet mi se svida.sta vi mislite
18.03.2009, 14:04
haidy
549
Mi ga imamo i meni je dobar. naravno da ne moze biti kao obicni rostilj, ali je za terasu super, nema gareza i prljavstine, jelo za cas bude gotovo, ne trebas sat vremena da lozis vatru i da stimas i ne treba ti puno prostora za njega.
18.03.2009, 18:03
emina_h
194
IZVORNA PORUKA: haidy
Mi ga imamo i meni je dobar. naravno da ne moze biti kao obicni rostilj, ali je za terasu super, nema gareza i prljavstine, jelo za cas bude gotovo, ne trebas sat vremena da lozis vatru i da stimas i ne treba ti puno prostora za njega.
I ja isto mislim,ja ga isto imam,hehe morala kupiti,koristim ga jednom godisnje.
18.03.2009, 18:06
Emina85
261
Skroz praktičan, ne zezaš se oko loženja i čišćenja gareži!!!
18.03.2009, 20:08
mama_debeljuca
908
Imam ga i ja, super je. Skroz je praktičan, ja čak i u kuhinji roštiljam. Nema onog ukusa kao sa ćumura, ali je puno zdravija hrana pečena na njemu!
18.03.2009, 20:44
andji
1215
EXTRA STVAR!!!!Mi ga imamo,i ja ljeti se ne skidam sa njega,nekako mi merak na njemu spremat klopu,hamburgeri,ćevapčići,piletina,paprike samo operem i stavim na roštilj,dimljena slaninca ma sve je super...hrana bude za čas spremna i neku salatu pripremim i eto nam večere...mada smo par puta i u kuhinji roštiljali,stavimo ga ispod nape da kupi dim i super..ali mi je ljeti na balkon baš ćeif!!!Toplo preporučujem drage moje
18.03.2009, 20:50
ElmaB
4568
Moja mama ima ovakav. U posudu ispod resetke se sipa voda, koja tokom pecenja ispari i ne dozvoljava da se dimi. Super stvar!
ja imam onaj na preklapanje i odozgo pece a ta gornja ploca se moze spustiti da dobijete vecu povrsinu za peci,vrlo malo dimi i ima super kao odvode gdje se skuplja sav saft mnjac
22.03.2009, 16:45
stella
1360
Ja sam mojim rostiljem prezadovoljna.Mi ga koristimo u kuhinji pored prozora,malo dimi.Ali dim odmah ide vani.Ljeti na balkonu.Super prakticna stvar i nema neke velike razlike od obicnog rostilja.Ima pleh u dijelu gdje ide voda i sva masnoca se skupi na njemu,i moze se lako ocistiti.
25.05.2010, 00:04
Hanady RR
18727
prenos postova
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
milenium imas li sliku te grill tave?
ili mislis na ovu
IZVORNA PORUKA: milenium
milenium imas li sliku te grill tave?
ili mislis na ovu
ne nije ta,ova ima neki poklopac i na struju je ima slika na netu ali je ne mogu zalijepit jer sam na cromu. ali gledala sam sad el roštilje ima ih i od 30km,od 50km al to nije to,mali su i na to stane svega 5 ćevapa,oni na koje mislim su oko 150-200km,i stane dosta mesa.od jedne -dvi ture sve izroštiljaš za cijelu večeru i goste
aha evo nadjo... nije skup '0 eura =)
Mejbi za sledeci bajram ovo pozelim od mame ;) Ona i nako voli da mi kupuje ovakve stvarcice heheh
ilha jeli ovo tava ili roštilj?ako je roštilj-mali je!
ovo se zove healtgrill... nemam pojma jel tava...
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
Milenium, da ne mislis na ovo?
Sorry moderatori, ali da nam je da vidimo sta milenium trazi
To je pizza tava ja mislim =)
Znam da jeste, nego milenium rece da ima poklopac i na struju je, a ja skontala da je ovo
Milenium, jel ovaj? Hajd draga reci, da mogu spavati na miru
Milenium, jel ovaj? Hajd draga reci, da mogu spavati na miru
e ovo nije loše,jel ovo onaj što ispod ide voda?sviđa mi se što ima noge ,ovaj što sam ja vidjela nema postolja,stavi se na stol ili na bilo što na balkon i opleti. ovako je nešto slično
23.07.2013, 11:52
bebaa
-11235
interesuje me da li neko od vas koristi ove električne roštilje unutar stana jer nemam balkon...... i eventualno neka preporuka ako nije teško....
23.07.2013, 11:56
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bebaa
interesuje me da li neko od vas koristi ove električne roštilje unutar stana jer nemam balkon...... i eventualno neka preporuka ako nije teško....
unutar stana nema šanse...dimi to pri prženju... unutar stana ona pizza tava je rješenje...može se svata u nju i super je... al el. roštilj...ni govora
< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.7.2013 11:57:27 >
23.07.2013, 12:03
bebaa
-11235
ok hvala ti na odgovoru.....
23.07.2013, 12:15
palachinken
5397
Mi koristimo unutar stana kraj otvorenog prozora , kod nas je OVAJ i stvarno ne dimi nešto aman toliko. Ima gusanu rešetku, može se prati u mašini, handrimo ga već petu godinu maksimalno. Šmek nije baš kao sa drva, ali je bolji i od grill tave i od pekača.
23.07.2013, 12:19
bebaa
-11235
nije ni skup ili mi se čini.....ja ispred prozora imam 1 m lima možda bi ga mogla na to staviti......pa da komšije pomisle da sam s brda sišla.....
23.07.2013, 12:20
mala86
2755
moj skuplja prasinu kod mame,a bas bi ga mogla donjet jedan dan onako da muza iznenedim sa cevapima za rucak
23.07.2013, 12:21
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: bebaa
nije ni skup ili mi se čini.....ja ispred prozora imam 1 m lima možda bi ga mogla na to staviti......pa da komšije pomisle da sam s brda sišla.....
Ja nemam napu u kuhinji, meni se svako preženje u tavi duže zadrži u kući nego rostilj. A što se tiče cijene, ovaj je gornja srednja klasa...imaš neke žblj od 30KM, što ja ne bih smjela ni ukljuciti zbog straha od požara, a imaš neke Phillipsove od 170-200KM. A najbolje bi bilo naci sa poklopcem, ako ima gdje kod nas.
< Poruku je uredio palachinken -- 23.7.2013 12:22:27 >
12.10.2013, 16:09
amra_sa
65
Molim preporuke. Ova moja voli ćevape, to je čudo jedno. Neki da nije fuš a ni previše skup ?
12.10.2013, 16:21
EEDITH
1217
mi imamo ,ali ga koristimo na balkonu,ne dimi jer se sipa voda ispod rešetke na kojoj se prži,ali se opet osjete ćevapi(što meni i ne smeta),a osjete se i kada se prže u gril tavi iako imamo napu
12.10.2013, 16:22
amra_sa
65
Ma nek puno ne dimi, može vala i u kuhinji, otvorim širom balkon i vrata i opleti. Ha ja Koji je tvoj ?
12.10.2013, 16:35
EEDITH
1217
sličan kao ovaj kod trnoružice,marku ne znam ,još i to da pamtim ,a mi ga dobili tako da ne znam ni koliko je love ni kvalitet,ali odradi svoje evo već 8-9 god
12.10.2013, 16:36
bananica
4330
imam i ja, meni je zimi extra, lijepo na sto stavimo, i rostiljaj, ne dimi
12.10.2013, 16:49
Visnja RR
15102
čovjek se uči dok je živ..a baš sam se pitala kako e.roštilj ne dimi...
12.10.2013, 18:44
hatepsut
1241
Moji imaju elektricni rostilj,ljeti rostiljamo na baklonu a zimi u kuhinji.I ne dimi
< Poruku je uredio hatepsut -- 12.10.2013 18:45:32 >
12.10.2013, 20:21
amra_sa
65
Dajte mi marke, slike tih roštilja ... Da vidim. Ma ljeti svakako na balkonu, a kad aBd kupim onda ću vidjeti da li dimi itd. U svakom slučaju iz kuhinje mi se izlazi na balkon tako da se ne sekiram.