cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Dopisivanje...

clock-img

31.01.2014, 12:46

clock-img

ToSam

pencil-img

9

Naime... Uhvatila sam muza kako se dopisuje, napravio je lazan profil na fb i komunicira iskljucivo sa zenskim osobama... Cista erotika u razgovorima, takav i profil. Osobe su nepoznate, vecinom stranog imena.
Osim sto sam se razocarala, sokirala...mnoge stvari mi nisu jasne. Od muza sam saznala sto sam htjela, istog trena je obrisao profil i hoce da mu oprostim, kaže da je to njegova zezancija, star profil prije no sto smo se vjencali i da nikad nije ni pomislio da me prevari uzivo...

Pitanje za vas, sta biste uradile, kako biste se ponijele i reagovale u datoj situaciji?

clock-img

31.01.2014, 12:49

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: ToSam

Naime... Uhvatila sam muza kako se dopisuje, napravio je lazan profil na fb i komunicira iskljucivo sa zenskim osobama... Cista erotika u razgovorima, takav i profil. Osobe su nepoznate, vecinom stranog imena.
Osim sto sam se razocarala, sokirala...mnoge stvari mi nisu jasne. Od muza sam saznala sto sam htjela, istog trena je obrisao profil i hoce da mu oprostim, kaže da je to njegova zezancija, star profil prije no sto smo se vjencali i da nikad nije ni pomislio da me prevari uzivo...

Pitanje za vas, sta biste uradile, kako biste se ponijele i reagovale u datoj situaciji?

user posted image user posted image grozno

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

31.01.2014, 12:50

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: ToSam

Pa zezo se...
elem sad ti se dopisuj sa njim istim tonom...i folom i to je to
š'taš raditi...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

31.01.2014, 12:51

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Potpisujem Hanady RR user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.01.2014, 12:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Potpisujem Hanady RR user posted image

joj što ja volim Viberuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.03.2016, 00:46

clock-img

pony2507

pencil-img

60

Ja bih napravila profil pa se dop sa njim , znala bih da je to on a on ne bi znao da sam ja, pa tako jedno vrijeme... I navukla bih ga na susret i onda....
hmmm user posted image

< Poruku je uredio pony2507 -- 10.3.2016 0:47:03 >

Mjesto na koje uvijek možeš otići se zove dom.
Imati nekoga ko te voli bez obzira na sve, zove se porodica.
A imati to oboje zajedno, zove se bogatstvo.

clock-img

10.03.2016, 15:09

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja ne bih ništa nego bih se nastavila dopisivati kao i ranije user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.03.2016, 16:00

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

11.03.2016, 10:02

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ne volim muškarce koji se bave tim mizerijama
dopisivanje, skakanje za svakom suknjom
dosta žena i 1-2 ljubavnice, i to da grizu zemlju kolko su moćne
a ne neke fufičice
volim muške s ukusom, sa stavom, a ne da svaka može da ih ima

tako da, meni bi mm pao u očima da se tako ponaša, morala bi naći ljubavnika, jer mi više odnos s njim ne bi "legao"

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.03.2016, 11:38

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

pa bona mora se malo dopisivati ako ima trebicu neku...o tome se radi. nije sada priča o muškarcima i njihovim stavovima. koncentriši se user posted image

mislim, k'o i mi....šta su oni drugačiji? user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

11.03.2016, 13:23

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

da mi je vidjeti vas dvije u ovoj situaciji user posted image

lako je pricati kad je o tudjim zivotima rijec

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

14.03.2016, 09:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma ja imam svoje kriterije, ispod kojih ne idem
to je meni moja borba dala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.03.2016, 12:31