cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Docek Nove godine u Sarajevu

clock-img

15.11.2013, 14:47

clock-img

Mia

pencil-img

1088

Prethodnih nekoliko godina, suprug i ja smo uglavnom isli vani za docek nove godine ili smo organizovali nesto u kucnoj varijanti, medjutim, ove godine imamo goste iz inostranstva i voljeli bismo da idemo negdje van kuce. E sad molim sve vas koje ste slavile Novu godinu po sarajevskim lokalima, da date prijedloge gdje bi se u Sarajevu mogao ocekivati dobar provod za docek Nove godine user posted image I ako se sjecate, koje su otprilike bile cijene? Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima user posted image

clock-img

15.11.2013, 22:12

clock-img

anja anjica

pencil-img

143

Hotel Sarajevo, ludo ludo bude cjene primamljive. Al prije svega zavisi sto ko voli i sto kome odgovara.osobno se adaptiram bilo gdje ako je drustvo ok. Bude ponuda s popustima u i van grada. Za van grada preoruca.m restoran imidz.uzivajte, pozdrav

clock-img

17.11.2013, 21:52

clock-img

Mia

pencil-img

1088

anja anjica hvala puno na odgovoru user posted image Stavljamo hotel Sarajevo na listu prijedloga user posted image

clock-img

21.11.2013, 09:09

clock-img

riba78

pencil-img

3255

Za tebe draga moja trudnice je potrebno neko mirnije mjesto ,moja preporuka za Kulin dvor semizovac ,mi bili prošle godine i prezadovoljni .
Cijene mislim da je 60 km po osobi bilo ,večera baš obilna ,nismo je mogli ni pojesti ,fina atmosfera ,vatromet ,ma odličnouser posted image user posted image user posted image i naravno potrebno ranije rezervisati ,možda i mjesec user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

21.11.2013, 09:35

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

nama je drug rezervisao u elementu, importane....detalje ne znam...javio nam je neki dan samo da je on to zavrsiouser posted image user posted image user posted image ..

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.11.2013 9:38:10 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

21.11.2013, 10:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

nama je drug rezervisao u elementu, importane....detalje ne znam...javio nam je neki dan samo da je on to zavrsiouser posted image user posted image user posted image ..

svidja mi se atmosfera tamo. nisam bila al sam nedavno gledala slike. mogu vam reci da vam zavidim. mi jos nismo za proslavu ng bez djece. mozda ja i bih al mm nikako nije za to. mada eto djeca spavaju ionako. al on ne voli da izlazi pa samo trazi izgovoreuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

05.12.2014, 21:22

clock-img

delfin

pencil-img

958

ima li neko info kakva je ponuda za proslavu Nove godine u Sarajevu.Prošle godine bili u hotelu Sarajevo i bilo je OK. nekak nemo gu pronaći ko gdje pjeva i koje su cijene.

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

10.12.2014, 10:48

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Jel iko igdje ide...il su raja okukuzila..ili nemaju volju ili nemaju gdje

Koga god pitam gdje ce slaviti niko nigdje
pidzama dekica i laganica

clock-img

15.06.2015, 09:21

clock-img