10.10.2007, 07:50
91
mama1 do neke tačke te razumjem, alingledaj, cura ima svoj posao svoje pare, svoj avuto....i punoljetna je, zašto onda da ne? Umjesto da joj sonja brani sve morali bi popričati o kontracepciji, koliko več lejla to ne zna, što i kako.
ali što se drugih ljudi tiče, neka pometu pred svojim pragom....tko je bez grjeha nek prvi baci kamen, a mislim da toga nema
ja osobno sam se davno več prestala sekirati zato što drugi misle o meni, oni koji me znaju, znaju i kakva sam i šta oni misle mi je važno a što misli neka šašava trač susjeda briga mi je toliko koliko i za snjeg prošlog ljeta
10.10.2007, 07:56
91
ali još nešto, da li mislite, ako je u pitanju sex, da ova cura može da sexa sa svojim dečkom samo kad spava kod njega, a što je npr. u autu??
mislim da smo svi malo opterečeni sa onim nenapisanim družbenim normama npr.: djevojke moraju znati kuhati peglati, prati, biti uzorne kčerke na dobrom glasu...ne imati drugog muškarca prije braka ...
ja nisam toliko konzervativna, ali u nekim stavrima i jesam.
Kod sonje i lejle mi je velika činjenica to, da znam kako je sonja doslovno pretvorila kuču u zatvor, sin je mogao sve, a kči ništa. i sad ima kči posao i sve a ona se ponaša prema njoj kao prema čemu? Zašto nemože da bude ako ne baš ista barem slična odgoja kod dečka i cura?