Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i ove godine cemo odrzati tradicionalni docek Ringerajinog Djeda Mraza, gde se okupljaju korisnici naseg portala i pokloncicima obraduju svoju djecicu, a vrijeme iskoriste za upoznavanje svojih virtuelnih prijatelja. U 2010. godini obradovali smo i malisane iz Djecjeg doma Bjelave pa cemo to uraditi i ovaj put. Sigurni smo da ce to biti dan pun emocija i smjeha.
I ove godine smo poslali poziv Djeda Mrazu da nas posjeti na sljedecoj lokaciji: 17.12.2011. SARAJEVO Zabavni centar ZANZIBAR od 11 do 13 h Grand centar, Ilidya, I sprat
Ocekujemo do 60 prijavljenih mališana (u skladu s mogucnostima igraonice) koji ce biti u pratnji odraslih. Od 60 slobodnih mjesta rezervisali smo i 25 do 30 za malisane iz Doma Bjelave.
Kako nismo sigurni da cemo moci obezbjediti besplatne paketice za svih 60 mališana imamo prijedlog da nase mame uplate 5 km po paketicu za svoje djete. Ali jos uvjek vjerujemo da ce nam se svi planirani sponzori javiti i da ce svi paketici biti poklon RR za svu djecu. Paketici su isključivo za djecicu naših clanica od 1 godine do predskolskog uzrasta i djecu Doma Bjelave od 3 do 5 godina.
Radujemo se druyenju! Vasa RR.ba i Djeda Mraz Sponzore cemo navoditi zavisno od toga kako nam budu dali potvrde za ucesce: HiPP, BuyBook, Mercator,
09.12.2011, 01:04
Visnja RR
15102
Dakle idu prijave za djecu: Redni broj - nick name mame - ime djete - broj godi - sta je djete posebno dobro uradilo u ovoj godini, a na sta treba da se malo radi tj sta ne voli ili na koji nacin “zeza” mamu i sl jer ce se DM posebno obratiti svakom djetetu i reci zasto je dobio paketic i sta trerba da radi pa da dobije i sljedece godine… Ovo naravno nije obavezno ali je nekako ljepse… Evo ja cu poceti kao primjer a vi nastavite niz:
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu)
< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.12.2011 1:07:31 >
09.12.2011, 01:12
neki x
704
Eh posto sam ja poznata kao zena koja uvijek komlikuje i zapitkuje,evo... Moj Sead nema jos punih 6god. pa me zanima moze li i on biti prisutan.I da li moze biti i bebica moje seke koja nije clanica RR... I kako ide sa uplatama za paketice?I ako moja seka nije clanica RR,moze li ona donijeti svoj paketic,ili?Sorry sto peglam...
< Poruku je uredio neki x -- 9.12.2011 1:22:21 >
09.12.2011, 01:21
Visnja RR
15102
neki x ako tvoj djecak nije posao u skolu onda naravno da moze biti...dakle za klince koji jos nisu posli u skolu... a ovo je bas iskljucivo za nase clanice koje imaju djecu od 1 g pa do polaska u skolu... vidjecemo kakav ce biti odziv uvjek mozemo ubaciti jos neko djete ali se paketic placa tj donesete paketic... ako se ne odazovu svi sponzori onda se dodaje jos po 5 km...placanje meni jer cu ja dati svoj novac jer moram kupiti tj. pripremiti paketice najkasnije do cetvrtka jer 16.12. ih trebam prebaciti u Zanzibar... sponzori ce mi javiti najkasnije do utorka kada cu znati da li su paketici dzaba ili se placa tih 5 km...
09.12.2011, 01:24
neki x
704
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
neki x ako tvoj djecak nije posao u skolu onda naravno da moze biti...dakle za klince koji jos nisu posli u skolu... a ovo je bas iskljucivo za nase clanice koje imaju djecu od 1 g pa do polaska u skolu... vidjecemo kakav ce biti odziv uvjek mozemo ubaciti jos neko djete ali se paketic placa tj doneset_e paketic... ako se ne odazovu svi sponzori onda se dodaje jos po 5 km...placanje meni jer cu ja dati svoj novac jer moram kupiti tj. pripremiti paketice najkasnije do cetvrtka jer 16.12. ih trebam prebaciti u Zanzibar... sponzori ce mi javiti najkasnije do utorka kada cu znati da li su paketici dzaba ili se placa tih 5 km...
Hvala ti puno Visnja Onda stavi na spisak Sead(ne ide u skolu) i Said,pa ako bude mogla i sekina beba,no problem,donijecemo paketic A jedino bitno za Deda Mraza je da kaze Saidu da bolje jede
Ako bilo sta bude trebalo,vezano za organizaciju i ostalo,reci,rado bih pomogla u svakom smislu
< Poruku je uredio neki x -- 9.12.2011 1:26:03 >
09.12.2011, 01:28
Visnja RR
15102
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu)
2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede)
< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.12.2011 1:31:06 >
09.12.2011, 02:12
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
neki x ako tvoj djecak nije posao u skolu onda naravno da moze biti...dakle za klince koji jos nisu posli u skolu... a ovo je bas iskljucivo za nase clanice koje imaju djecu od 1 g pa do polaska u skolu... vidjecemo kakav ce biti odziv uvjek mozemo ubaciti jos neko djete ali se paketic placa tj donesete paketic... ako se ne odazovu svi sponzori onda se dodaje jos po 5 km...placanje meni jer cu ja dati svoj novac jer moram kupiti tj. pripremiti paketice najkasnije do cetvrtka jer 16.12. ih trebam prebaciti u Zanzibar... sponzori ce mi javiti najkasnije do utorka kada cu znati da li su paketici dzaba ili se placa tih 5 km...
Meni je zao, tako bih rado povela svoje princeze, ali mog prvacica ne mogu da izostavim. Lijep provod u svakom slucaju!
09.12.2011, 08:13
Skvo RR
4542
skvo rr i uma
09.12.2011, 08:28
lilix
1174
lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i konačno krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igračke)
09.12.2011, 09:27
new mama
2578
New mama i Ajna( ja se nadam da se nece desiti sa vragolankom nesto slicno kao prosle godine,vecina zna sta je to bilo na dodjeli paketica )
< Poruku je uredio new mama -- 9.12.2011 9:28:52 >
09.12.2011, 09:33
Mala Selma
779
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i konačno krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igračke) 5.New mama i Ajna 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice )
09.12.2011, 09:37
assmiras
461
I mi bismo rado, ali mislim da necemo biti u Sa 17. tog :(, a ako budemo onda
assmiras i Selma , prosle godine je bilo super ....
09.12.2011, 09:39
emi7908
1384
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i konačno krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igračke) 5.New mama i Ajna 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice )
7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad )
09.12.2011, 09:41
emi7908
1384
Zaboravih pitati, Višnja kad ti novac možemo dati?
09.12.2011, 09:46
jednaa
315
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i konačno krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igračke) 5.New mama i Ajna 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) [/quote] 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. jednaa i Danin 2 godine ( ako može Dje d Mraz da kaže Daninu da prestane govoriti neću na svaku molbu)
09.12.2011, 09:49
HanaBana
1182
Evo da se i mi dodamo na spisak Teta Visnja zaboravila..ccccc...
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i konačno krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igračke) 5.New mama i Ajna 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. tealana - Lana, 4,5 godine (Lana super slusa ali treba da prestane tuzakati mamu) 9. HanaBana - Hana 4,5 godine (Hana je hrabra i poslusna djevojcica, ali treba da prestane da se knjeza za svaku sitnicu) 10. SelmaAdo - Denis 1 god i 3 mjeseca (Denis dobro jede ali treba da prestane dirati cvijece kod nane:)
09.12.2011, 09:54
bananica
4330
11. bananica - Danija,4,5god
< Poruku je uredio bananica -- 9.12.2011 10:06:17 >
09.12.2011, 10:03
lilix
1174
Višnja i ja sam htjela da pitam ovo za novac, gdje i kako, ili na račun?
09.12.2011, 10:05
Hanady RR
18727
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i kona�no krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igra�ke) 5.New mama i Ajna 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. tealana - Lana, 4,5 godine (Lana super slusa ali treba da prestane tuzakati mamu) 9. HanaBana - Hana 4,5 godine (Hana je hrabra i poslusna djevojcica, ali treba da prestane da se knjeza za svaku sitnicu) 10. SelmaAdo - Denis 1 god i 3 mjeseca (Denis dobro jede ali treba da prestane dirati cvijece kod nane:) 11. bananica - danija (4,5 godine) 12. Hanady RR - Hanadi ( 5 god ) i Farah ( 2 - skoro pa tri ) 13. Samimamin - Sami ( 18 mjeseci)
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.12.2011 10:06:18 >
09.12.2011, 10:08
Dida79
3252
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i kona�no krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igra�ke) 5.New mama i Ajna 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. tealana - Lana, 4,5 godine (Lana super slusa ali treba da prestane tuzakati mamu) 9. HanaBana - Hana 4,5 godine (Hana je hrabra i poslusna djevojcica, ali treba da prestane da se knjeza za svaku sitnicu) 10. SelmaAdo - Denis 1 god i 3 mjeseca (Denis dobro jede ali treba da prestane dirati cvijece kod nane:) 11. bananica - danija (4,5 godine) 12. Hanady RR - Hanadi ( 5 god ) i Farah ( 2 - skoro pa tri ) 13. Samimamin - Sami ( 18 mjeseci) 14.Dida 79 -Vildan 4,5 godine( da samo bude ZDRAV a sve ostalo cemo lako )
< Poruku je uredio Dida79 -- 9.12.2011 10:19:46 >
09.12.2011, 10:10
new mama
2578
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i kona�no krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igra�ke) 5.New mama i Ajna 3 godine 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. tealana - Lana, 4,5 godine (Lana super slusa ali treba da prestane tuzakati mamu) 9. HanaBana - Hana 4,5 godine (Hana je hrabra i poslusna djevojcica, ali treba da prestane da se knjeza za svaku sitnicu) 10. SelmaAdo - Denis 1 god i 3 mjeseca (Denis dobro jede ali treba da prestane dirati cvijece kod nane:) 11. bananica - danija (4,5 godine) 12. Hanady RR - Hanadi ( 5 god ) i Farah ( 2 - skoro pa tri ) 13. Samimamin - Sami ( 18 mjeseci) 14.Dida 79 -Vildan 4,5 godine
09.12.2011, 10:10
tekja
1957
15. tekja - Vedad 2 godine i 5 meseci
< Poruku je uredio tekja -- 9.12.2011 10:13:32 >
09.12.2011, 10:17
Hanady RR
18727
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i kona�no krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igra�ke) 5.New mama i Ajna 3 godine 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. tealana - Lana, 4,5 godine (Lana super slusa ali treba da prestane tuzakati mamu) 9. HanaBana - Hana 4,5 godine (Hana je hrabra i poslusna djevojcica, ali treba da prestane da se knjeza za svaku sitnicu) 10. SelmaAdo - Denis 1 god i 3 mjeseca (Denis dobro jede ali treba da prestane dirati cvijece kod nane:) 11. bananica - danija (4,5 godine) 12. Hanady RR - Hanadi ( 5 god- iduće godine kreće u školu i o�ekuje se da bude dobra i poslušna kao i do sada ) i Farah ( 2 - skoro pa tri - da ne bude svađalica da bi dobila paketiće i da ne tu�e seku jer se seke moraju voljeti) ) 13. Samimamin - Sami ( 18 mjeseci) 14.Dida 79 -Vildan 4,5 godine 15. tekja - Vedad 2 godine i 5 meseci
( žene upišite po re�enicu, što djeca vole, što bi da im kaže deda mraz - on je vrlo vrijdan deda mraz i jako voli da se pbrati svakom djetetu pojedina�no)
09.12.2011, 10:39
jednaa
315
IZVORNA PORUKA: jednaa
7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. jednaa i Danin 2 godine ( ako može Dje d Mraz da kaže Daninu da prestane govoriti neću na svaku molbu)
zasto ste me izbrisale
09.12.2011, 10:40
Hanady RR
18727
1. Mamaalma RR - Lajla - (dobiće bracu ili seku I ne treba da bude ljubomorna ona i nova bebica će se voljeti najviše na svijetu) 2. neki x - Sead i Said - (Said treba u 2012 bolje da jede) 3.skvo rr i um 4.lilix i Benjamin 4 i po godine ( treba da posluša roditelje i kona�no krene u vrtić) i Berina ( treba da prestane da otima braci igra�ke) 5.New mama i Ajna 3 godine 6.Mala Selma-Afan ( 2 god i 8 mjeseci-treba da prestane da skace po uglu, jer se moze jako povrijediti i da u 2012.bolje jede jer ce imati vece misice ) 7. Emi7908 - Eman 3 god (ako može dragi Deda mraz da zamoli Emana da malo bolje sluša mamu, možda pretjerujem sad ) 8. jednaa i Danin 2 godine ( ako može Dje d Mraz da kaže Daninu da prestane govoriti neću na svaku molbu) 9. tealana - Lana, 4,5 godine (Lana super slusa ali treba da prestane tuzakati mamu) 10. HanaBana - Hana 4,5 godine (Hana je hrabra i poslusna djevojcica, ali treba da prestane da se knjeza za svaku sitnicu) 11. SelmaAdo - Denis 1 god i 3 mjeseca (Denis dobro jede ali treba da prestane dirati cvijece kod nane:) 12. bananica - danija (4,5 godine) 13. Hanady RR - Hanadi ( 5 god- iduće godine kreće u školu i o�ekuje se da bude dobra i poslušna kao i do sada ) i Farah ( 2 - skoro pa tri - da ne bude svađalica da bi dobila paketiće i da ne tu�e seku jer se seke moraju voljeti) ) 14. Samimamin - Sami ( 18 mjeseci) 15.Dida 79 -Vildan 4,5 godine 16. tekja - Vedad 2 godine i 5 meseci
( žene upišite po re�enicu, što djeca vole, što bi da im kaže deda mraz - on je vrlo vrijdan deda mraz i jako voli da se pbrati svakom djetetu pojedina�no)