cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Dječije zavjese

clock-img

07.07.2009, 23:46

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image zna li tko kolke dimenzije se uzimaju zavjesa ako je veličina karniše 2 m? recimo ja bih uzela neke sa motivima i slikama ali pitanje je hoće li se te slikice vidjet kad se zavjese naberuuser posted image ili da ih nekako na rijetko naberemouser posted image a koliko bi nam onda trebalo metarauser posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 4.8.2010 16:44:12 >

clock-img

07.07.2009, 23:51

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

uzimas uglavnom najmanje 1 :2
ali ako zelis malo bogatiju zavjesu uzimas 1:2,5 ili 1:3
uradi nasivene faltne da ih ne moras stimati nakon pranja a i ljepse padaju

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

07.07.2009, 23:52

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

motivi ce se vidjeti ako naglasis snajderici da uradi faltne na svakoj aplikaciji tako da ce se ona ispupciti vani
onda uzmi 1:2
za  2metra karnize ti treba dakle 4 m zavjese

< Poruku je uredio Lulu_ -- 7.7.2009 23:53:10 >

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

08.07.2009, 00:01

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ako budem radila to sa ispupčenim slikicama strah mene da neće biti isti razmak između faldni.na šta će to ličit?!ja sam misla uzet 5ipo m al neznam hoće li to biti gusto i hiće li se onda išta vidjetuser posted image

clock-img

08.07.2009, 00:12

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

IZVORNA PORUKA: milenium

ako budem radila to sa ispupčenim slikicama strah mene da neće biti isti razmak između faldni.na šta će to ličit?!ja sam misla uzet 5ipo m al neznam hoće li to biti gusto i hiće li se onda išta vidjetuser posted image

kako nece biti isti...to je do snajderice
slike moraju gledati vani,i svaka malo bolja snajderica ce ti to odradit.bitno je samo da kada bude sila faltne pravi isti razmak.ljepo joj objasnis
5 i pol m jeste puno ako ces da slike budu vani

clock-img

08.07.2009, 00:18

clock-img

milenium

pencil-img

6133

zamjerila ja one sa winijem.naravno da između falni mora isti razmak nego onda će mi se slikice prelamati jer su razbacane svuda po zavjesi.možda baš potrefi falna na nezgodnom mjestuuser posted image

clock-img

22.12.2009, 18:27

clock-img

dana3

pencil-img

2128

da malo osvjezim temu sa djecijim zavjesama:
Posto ja imam jednog cijelog i jednog polusinauser posted image user posted image user posted image (sala mala)
razmisljala sam da zavjese budu malo uze tako kad se povuku na garnisli, zategnu se pa se slike vide.Moraju biti razliciti motivi jer razlicito i vole,superman,spinderman,gummibear,wpooh, hippo......
e pa hanna montana, pa school musical.
i kad neko kaze da smo mi roditelji normalni-pa to je najbolji kompliment ikad upucenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

08.02.2010, 23:46

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Jako dobra ideja da u djecijoj sobi budu zavjese sa otiscima ruku i nogu u boji, ne moraju se prati to vrijeme kad su te zavjese na redu.zabavno djeci  a soba unikatna

url=http://www.glitterfy.com/]user posted image [/url]

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

08.02.2010, 23:48

clock-img

milenium

pencil-img

6133

super ideja dano!user posted image ja imam one s w.poo om.pisala sam već kako dugo te želim i nabavila sam ih.

clock-img

09.02.2010, 08:45

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

milenium hajd nam postavi sliku user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

09.02.2010, 08:50

clock-img

denny

pencil-img

133

mi nemamo zavjese u dječjoj sobi. zapravo ih nemamo ni u svojoj.
u našu smo stavili žaluuzine, a kad budmo u prilici namjeravam ih stavit i u dječju user posted image

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

clock-img

10.02.2010, 00:59

clock-img

milenium

pencil-img

6133

tek sad vidila ,postavit ću sutra.ako bude u albumu koja da se vide postavit ću odma.user posted image

Zadnji članci

article-img