Bambi ,jaranice ,evo mene koja imam od ove godine srednjoskolca,osnovnu je zavrsio kao ponos generacije ,svi razredi odlicnim ,nisu bile sve petice ,ali je odlikas.Uci kad mora ,javi se ponovi novu lekciju na casu i dobije ocijenu ...tako citavu osnovnu...Kad uci,uci to na prepricavanje i pusti Sabinicu ,sto neko rece njoj je najmanje skola sada na pameti ,sve aleluja...Moga nesto do sada nije ni pucao pubertet ono ludo ,sve u granicama normale...On je aktivni sportista i tu malo gubi na casovima ,turniri ,utakmice i tako to...nadam se da ce mu u srednjoj to tolerisati,jer on kada je najpotrebnije da uci ,na kraju skolske godine ,on je vecinom na turnirima...
Srednju je dobro evo krenuo,poceo je sa peticama ,malo geografiju i bosanski kiksao ,ali se da ispraviti...samo neka nastavi tako ,jezici strani do sada perfekt,ali on ne voli napamet uciti to ga iritira...
Pricaj sa njom sto vise ,jer moras sa djetetom biti drug ,bar je tako kod mene ,ja se sa njim bas ispricam ko sa odraslom osobom ,jer je odgovoran i disciplinovan...znalo je biti i problema nije sve sjajno bilo,pa se deraci ,galami ,ali to je ono momentalno ,znala sam i moju knjizicu mu bacati na sto i reci budi ovakav ,pa me u devetom zezao sada nemas sta da mi pokazes itd...Jednom sretoh nasu Romali u gradu i pricamo rekoh malo mi popustio iz engleskog ,kaze ona kako reko zaredo nekolike cetvorke i rekla mi je samo brisi tamo...
I djeci vjerujte vise nego nastavnicima bar da oni to osjete ,jer su oni vasi za citav zivot ,a nastavnici dodju i prodju ,ako sada ne steknete povjerenje poslije tesko...ovo kazem iz svoga iskustva ,jer mi do sada nikada nista nije slagao ,bar da sam ga uhvatila u lazi i uvijek osjetim na njemu kada ima problem neki...
Ljubi mi imenjaka i Sabinicu i tu malu bebicu !!!!
Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.