cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Distrofija mišića

clock-img

09.06.2011, 22:59

clock-img

Natty

pencil-img

127

Molim ako neko zna nesto o ovoj bolesti nek piše pogotovo ako zna nesto o lječenju (znam da je neizlječiva bolest,ali bar za usporavanje bolesti) isto neka pise...svaka informacija je dobrodošla...hvala u naprijed!

...ko ne valja sebi,neće nikome...

clock-img

10.06.2011, 16:56

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Ja neznam ništa o ovome al evo da podignem temu,nadam se da će se javiti neko ko znauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

10.06.2011, 17:02

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Draga...
U nasem gradu postoj 2 momka(braca) s tom bolesti...Ne znam sto bi ti rekla da te utjesim jer lijeka tu nema,ovaj jedan je aktivan dok drugi (muzev vrsnjak) se stidi svojke bolesti i povucen je,ne zeli biti viđen par puta je i upao i stidi se svoje bolesti,to je razlog sto i posao nije dobio a ia zavrsenu elektrotehniku,ne moze nigdje gdje su stepenice i sl.Nazalost mnogi poslodavci cim cuju da je bolestan ne zele ga primiti a trebao bih imati prednost znam da je jako pametan i inteligentan...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

10.06.2011, 20:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Natty

Molim ako neko zna nesto o ovoj bolesti nek piše pogotovo ako zna nesto o lječenju (znam da je neizlječiva bolest,ali bar za usporavanje bolesti) isto neka pise...svaka informacija je dobrodošla...hvala u naprijed!

Što se tiče lijekova ja mislim da se koriste kortikosteroidi, a za usporavanje bolesti najbolja je fizička aktivnost i fizikalne terapije...

Zadnji članci

article-img