PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Mame koliko dugo ste dojile svoju djecu i kako ste prestale? Cujem da neke mame upotrebljavaju biber, crvenu papriku pa mazu to da se bebi zgadi. Hmm. A na koji ste vi nacin malisane odviknuli od sike? I koliko je potrebno vremena za neko mirno odvikavanje, bez stresa i za bebu i za mamu?! < Poruku je uredio ziel -- 1.3.2017 7:01:45 > _____________________________novembar 2015 - decembar 2017 -
Evo imas temu pa iscitaj. Nekad sam i ja pisala na istoj o nasem iskustvu :). http://www.ringeraja.ba/forum/postepeni_prirodni_prestanak_dojenja/m_594091/tm.htm A mislim da je to individualno. Kao i tuta/pelena. Zavisi od djeteta :). _____________________________2011 ?? 2015 ??
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja