E, pa drage moje šta se meni neće dogoditi, vraćam se danas s posla, i na stanici trol.kod Higenskog zavoda skužim dvojicu džeparoša, ma tik do mene, kao jedan ispred mene, jedan iznad, i kažem ja fino i jednom i drugom da sklone ruke od mene i ja sa zadnjih varata pređem naprije , a oni uđu na zadnja. Kažem ja vozaću, imamo džeparoše , na skenderiji imaju oni bilderi iz grasa neka nešto učine. On ništa. I meni ne da đavo mira, stanem na sredinu, jednog od njih gledam, kako me vidje tako skloni ruku. Prođemo skenderiju i onaj jedan izađe sa zadnjih, uđe na prva i pravo na jednu djevojku, i njega ja fino pogledam, još skinem naočale, i on se skloni, djevojka nije ništa skontala, samo vidi novčanik joj na podu. On izađe i opet uđe na zadnja. KAžem ja vozaću ponovo, čovječe u troli su vidiš kako su drski i bezobrazni, još se šetkaju, ja ću zvati policiju,ako ti nećeš otvarati vrata, kaže neću. I ja zovnem kolege iz KAntona, i pošalju patrolu, i papak fino otvori vrata, njih dvojica preko vrata, ja kad u zemlju nisam propala, kažem mu bolan, pa šta bi, kaže ja ne smijem vrata zatvarati. E, fino zapamtila sam broj trole u pon, zovem i dir. grasa i ministra MUP-a KS i EUPM ako treba, đaba bome štampaju one silne brošure, snimaju reklame, kada se nađe konj vozač koji neće da sarađuje.
< Poruku je uredio acudesa RR -- 5.2.2010 20:23:10 >