Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da li neko mozda zna gde se kod nas moze naruciti preko interneta cuce baby-nove ( dentistar) koje , navodno ne kvare vilicu? Kod mene nema tih cuca, a ja sam kupila one od3 meseca, ali mi trebaju one od 0 - 3?
< Poruku je uredio dina RR -- 12.6.2008 12:31:51 >
12.06.2008, 12:33
ame_la
124
Zar cuce kvare vilicu to još nisam čula pa kad sve saberem i oduzmem kad mi se dijete rodi niti ću smijeti da ga hranim niti da mu dam cucu, ova kolica nevaljaju. ova nosiljka pa ljudi ja ću poluditi kako da budem pametna šta je dobro a šta ne za moje dijete Je li istina da majka stvarno zna najbolje zA SOJE DIJETE
12.06.2008, 12:38
oksana
15
ma u stvari ja mislim da su to gluposti, ali vec kada kupujem da uzmem te, to je neka njemacka firma, apa nikako da nadjem naseg zastupnika.
12.06.2008, 12:39
Suncica*
597
Draga Amela, sto vise citas, manje znas.. Zato se ti vodi svojim instiktima i nemoj se previse opterecivati. Istina je da cuca kvari ne vilicu, nego zubice, ali beba mora da sisa na cucu. Samo se potrudi da bebu ne navikavas na cucu varalicu i sve ce biti super. Moja Lorena je sama od sebe izbacila bocicu i sada pre spavanja popije solju mleka.
Pozdravljam te..
12.06.2008, 13:07
nikka
589
IZVORNA PORUKA: ame_la Je li istina da majka stvarno zna najbolje zA SOJE DIJETE
Naravno,nitko nepoznaje tvoje dijete bolje od tebe i nitko ga nevoli više nego ti,u to budi sgurna,time se vodi i nećeš pogriješiti.
12.06.2008, 13:19
ame_la
124
Valjda sam mlada i neiskusna pa još se svega čovjek nagleda i nasluša i sem toga ovo će mi biti prvo dijete aBd neka se rodi živo i zdravo a valjda će se i moj majčinski instikt pojaviti kada se rodi
Ma kada bolje razmislim moja mama je imala dvoje dijece do 20 god. života /jako se mlada udala - sa 16 godina / pa smo i ja i brat ispali super i evo nas živi i zdravi pa........ moram se manje brinuti..... svjesna sam ali teško je
12.06.2008, 16:34
lenica
18
cao oksana sto se tice baby nova cuce, ja je imam one postoje za bebe sa zubima i bez zuba zato pazi ka kupujes pise na njemackom jeziku meni bas nisu neke,ogromne su,da mogu poslala bih ti posto moja nece mada su extra tanke pozzzzzzzzz
12.06.2008, 17:19
stella
1360
imaju neke u dm marketu.neznam jeli te trazis.ja sam hani kupila bocu plasticnu koja u sebi ne sadrzi oznaku 7 u trokuticu(ne sadrzi bisfenol) i vidjela sam da imaju i dude pa eto provjeri
12.06.2008, 17:31
leka
94
a ne znam jesil razmišljala da uopće ne daješ cucu ako već do sad nisi? moj mali je nikada nije koristio a od trećeg mjeseca se uopće ne budi po noći, spava od pola 10 do pola 7 ujutru, znači sve je stvar navike od rođenja
12.06.2008, 18:39
lejlašh
698
Ne znam odakle si, ali ima u Zenici, ja sam svojoj Merjem nabavila upravo te cuce i super su. Za detalje, ako te interesuju pošalji mi PP