Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ovako... Ja sinoć se istuširam i obavim moju standardnu proceduru čišćenja lica (piling-gel za umivanje, dove sapun
i posle toga tonik i krema za lica) jer tako to radim već 2-3 godine kad jutros na licu
tačnije na lijevom obrazu ko crvena fleka. Ja očistim malo alkoholom i namažem niveom.
ne primjetim nikakav osip samo crvenilo i 2-3 sitne sitne aknice koje liče na tačkice
Kao da sam se nešto češala pa mi se taj dio obraza zacrvenio...
Joooooj kako je ružno ne znam šta da radim... Jel imate neki prijedlog za mene plssss!!
Kremica ili sl????
< Poruku je uredio acudesa RR -- 10.2.2010 18:29:14 >
05.01.2010, 16:57
iv@ncica
2115
ej draga i ja vec mjesec dana imam isto, ruzno izgleda, samo je meni prema nosu vise...svasta sam probala ne ide bas..kad za malo muzu mi se pojavilo ispod naocala velika takva fleka koja je bila od prije kaze on ono malo roskasto samo sad se zacrvenilo..i otisao on posto mu je gore doktoru pa dermatologu..rekose mu neka vrsta dermatitis...i dvije kortikosteroidne kreme dobio pa koja upali..ma njemu jos gore...i kaze nije prelazno..pa kako onda oboje imamo, samo u mene je malo pa hajd, ali me strah da na bebija ne pređe...ma grozno..sad taman surfam i nađem svasta volila bi da nisam vidjela joj
06.01.2010, 12:32
Mamica24
1090
hej draga.. ja sam ti juče samo obrisala tonikom za lice koji ima alkoholau sebi i u tanskom tankom sloju namazala nivea kremom za lice.. HVala Bogu danas nema ništa!!