zravo na svite nova sam na forum pa izvinite ako ima neka greska danas sam bio na kontrola sa beba pa ovako kad se rodio imao je krvarenje u glavi e jedna tacka krvi mu ostala kao damka e danas su ga snimali i rekli su da se pojavili CISTE e sad cela sam zbunjena molim vas da mi neko objasni slicno ili isto iskustvo dali moze da ima neki posledica ili tako nesto beba ima 2 meseca izvinite jos jednom
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.3.2010 20:26:50 >
23.03.2010, 20:27
Visnja RR
15102
dizem temu da bi se pomoglo savjetom... mada sam misljenja da potrazis savjet nekoliko doktora. Nadam se da ce sve to sto se bebici desava brzo proci i da ces uzivati s bebicom bez sekiracije...
23.03.2010, 21:03
acudesa
7725
Žena je jako zabrinuta, čini mi se makedonka...hajte žene, ako znate nešto napišite joj....ja ništa ne znem...mogu samo da kažem:
Želim tebi i bebi puno sreće, da to sve bude dobro
23.03.2010, 21:05
Hanady RR
18727
ja bih se kladila da je nak od naših forumašica na nekoj od tema o ovome pisala...čak mi se čini da ta forumašica živi u americi i da je dobila dosta savjeta. Nemogu sad da se sjetim na kojoj
23.03.2010, 21:07
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Hanady
ja bih se kladila da je nak od naših forumašica na nekoj od tema o ovome pisala...čak mi se čini da ta forumašica živi u americi i da je dobila dosta savjeta. Nemogu sad da se sjetim na kojoj
hajd probaj, baš mi je žao bebe...
23.03.2010, 21:09
Trnoruzica
478
Evo, ja sam nasla.. Nazalost, nista ne znam o tome Nadam se da ce se neko javiti
Izvinjavam se, jos ne mogu da se snadjem oko postavljanja kratica.. Ali, mislim da je ovo kod fetusa, a ne kod rodjene bebe
< Poruku je uredio Trnoruzica -- 23.3.2010 21:10:13 >
23.03.2010, 21:11
Hanady RR
18727
da to je to...samo ovo je bio slučaj sa nerođenom bebom...a ova je rođena...mada ima savjeta. Sretno