Pozdravčič svima!
Kao što sam obečala da ču podjelit što sam danas saznala na UZ, pa da podjelim.....
Cista je još tu to je loša vijest, no ima i dobra, smanjiva se sad je "samo" 5x5.5mm....Danas mi je doktor u LJ objasnijo sve o tome, kako nastaju, zbog čega nastaju....i da on svojim pacijanticama to uopšte ne govori, kad odkrije, pogotovo ako je samo jedna ( kao kod mene ) i ako su ostali nalazi dobri ( pregledao je moje nalaze, nuhalni nabor, i kaže da su mi vrhunski ) , mog je sinčiča pregledao od-do, jedno 15min je trajao UZ, rekao mi da ne mislim više o tome, da se cista očigledno povlači, i da nema razloga za brige, da mi to moja G nije trebala ni govorit jer mi je uzela 18 dana života, mada ja nemislim baš tako, ako jih je več vidjela nek mi je rekla, jeste da sam bila srušena, al opet me poslala dalje na istrage, dragi mi je to jer vidim da nisam samo broj več čovjek, jer danas je to kod doktora več teško postiči.....! Eto bolje sam, puno bolje, al opet ne sasvim jer nije još kraj "more" al ide na bolje, i što me je danas G pomirijo da je sa mojim sinčičem sve u najljepšem redu ( aaaa nema ništa lijepeg od zdravog dijeteta ) !!!!
SORRY na mogučim greškama u textu...... POZDRAVČIČ svimaaaaa !