Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Koliko znam u Zenici nema firme koja cisti namjestaj. Imaju samo pojedinci sa Kirby-em ili Rainbow-om. Ja sam zvala ovog Kirby-ija, nije los a nije ni nesto posebno ako hoces poslati cu ti broj na PP
14.03.2014, 10:55
malena27 RR
15117
Molim vas da sa mnom podijelite iskustva vezano za ciscenje namjestaja i tepiha Kirby aparatom? Interesuje me ciscenje ugaone garniture i tepiha, koja je cijena, kako ste zadovoljne rezultatom i koliko se treba susiti?
Molim vas da sa mnom podijelite iskustva vezano za ciscenje namjestaja i tepiha Kirby aparatom? Interesuje me ciscenje ugaone garniture i tepiha, koja je cijena, kako ste zadovoljne rezultatom i koliko se treba susiti?
Ja imam čiku koji mi čisti tepihe, dobro on to radi, ali nisam nikako sjedenje pa ne znam. I bude vlažno, sigurno 24h se neće moći koristiti poslije.
16.03.2014, 10:34
Mya_81 RR
5531
Mi smo cistili i kauce i fotelje. Ne mogu se sjetiti koliko se dugo sušilo, ali bilo je dobro. Mislim, u svakom slucaju ne znam kako bih drugacije i bolje ocistila.