cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Casopisi za trudnice

clock-img

01.10.2012, 15:13

clock-img

I love youu

pencil-img

154

Mame i trudnice,je li mozda znate je li ima neki casopis kupiti u Sarajevu za trudnice,a da ima vezano za trudnicu, ja sam gledala al sve je nesto tipa mama i beba, moja beba, to je vec kad se beba rodi,al nisam uspjela da nadjem neki casopis vezan za trudnice.A bas bi volila ga malo citati?!

clock-img

01.10.2012, 15:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

dok ne nadjes imas rubriku Trdunoca

http://www.ringeraja.ba/trudnoca/

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

01.10.2012, 16:48

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Nisam vidjela nigdje takav časopis. Znam da ima knjiga - "Šta očekivati dok ste trudni", pa onda nastavak "Šta očekivati u prvoj godini bebinog života"...
Vrlo korisne knjige.

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

11.10.2012, 13:04

clock-img

I love youu

pencil-img

154

Hvala na odg, a jel znate odprilike koliko kosta ta knjiga u Sarajevu?Jel se stvarno isplati kupiti,da ne bacam pare djaba?

clock-img

14.10.2012, 12:07

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

imas casopis TRUDNA I LIJEPA , ja sam ga kupovala i dobar je- mada dok si trudna mozes kupovati i MAMA i BEBA jer ima i o trrudnoci a i o prvim danima kad ti se beba rodi-a tad neces imati vremena za listanje po novinama. A sto se knjige tice- mislim da ces sve te informacije dobiti iz casopisa i sa interneta pogotovo-ima milion stranica o svemu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

14.10.2012, 13:37

clock-img

I love youu

pencil-img

154

Hvala ti na odgovoru,super nisam znala da ima i o trudnoci u casopisu mama i beba,odmah ga kupujem :))))))))))

clock-img

15.10.2012, 14:29

clock-img

milenium

pencil-img

6133

i love you,baš sam vidjela u konzumu ovaj mjesec na akciji knjiga samo o trudnoći 17 km.ima neka i o roditeljstvu.mislim da je i ta 17.

Zadnji članci

article-img