Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mame i trudnice,je li mozda znate je li ima neki casopis kupiti u Sarajevu za trudnice,a da ima vezano za trudnicu, ja sam gledala al sve je nesto tipa mama i beba, moja beba, to je vec kad se beba rodi,al nisam uspjela da nadjem neki casopis vezan za trudnice.A bas bi volila ga malo citati?!
Nisam vidjela nigdje takav časopis. Znam da ima knjiga - "Šta očekivati dok ste trudni", pa onda nastavak "Šta očekivati u prvoj godini bebinog života"... Vrlo korisne knjige.
11.10.2012, 13:04
I love youu
154
Hvala na odg, a jel znate odprilike koliko kosta ta knjiga u Sarajevu?Jel se stvarno isplati kupiti,da ne bacam pare djaba?
14.10.2012, 12:07
vila_7
5398
imas casopis TRUDNA I LIJEPA , ja sam ga kupovala i dobar je- mada dok si trudna mozes kupovati i MAMA i BEBA jer ima i o trrudnoci a i o prvim danima kad ti se beba rodi-a tad neces imati vremena za listanje po novinama. A sto se knjige tice- mislim da ces sve te informacije dobiti iz casopisa i sa interneta pogotovo-ima milion stranica o svemu!
14.10.2012, 13:37
I love youu
154
Hvala ti na odgovoru,super nisam znala da ima i o trudnoci u casopisu mama i beba,odmah ga kupujem :))))))))))
15.10.2012, 14:29
milenium
6133
i love you,baš sam vidjela u konzumu ovaj mjesec na akciji knjiga samo o trudnoći 17 km.ima neka i o roditeljstvu.mislim da je i ta 17.