Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
5. sam mjesec trudnoće. Radila sam nalaz TORCH - a, jučer sam dobila rezultate i nalaz CMV - a me zabrinuo. Naime Igg vrijednost je 90 (pozitivan) a IgM vrijednost granična. Preporučeno mi je da se ponovi nalaz za 10-15 dana da bi se vidjelo da li je IgM vrijednost opada ili raste. Danas sam uradila i nalaz aviditeta Igg da se ustanovi kolika je stara infekcija. Cekam nalaz 7 dana.
Da li ima neka zenica da je prošla kroz sličnu situaciju? Po cijeli dan samo razmisljam o tim rezultatima. Sa bebom je hvala Bogu sve sad zasad sve ok. Lijepo napreduje, veličina odgovara sedmicama trudnoće.
Hvala unaprijed
15.12.2016, 21:41
bejbibi
2795
Draga ja ti ne znam nista oko toga ,samo da tw uputim na temu razgovori u ocekivanju beba pa tu imas zenica koje ti mogu mozda odg...ovako mozda ni ne vide tvoju temu ... Javi se tamo pa ces mozda dobiti neki odg :) Ja se nadam da ce sve biti ok :) sretno ti