cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Borba za izmjenu zakona u KS!!!

clock-img

14.02.2014, 13:31

clock-img

leki_4you

pencil-img

136

E hajde fino da ne miješamo teme ovdje sve prijedloge sta i kako da radimo da pokrenemo te izmjene zakona u KS. Vidjele smo sta se desava majkama na porodiljskom, trudnicama, otkazi pljuste, pa da pokusamo uraditi nesto za buduce majke i rast nataliteta!

clock-img

14.02.2014, 13:32

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Za početak, mislim da bi moderator mogao prebaciti sve relevantne postove sa teme "Porodiljska naknada".

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

14.02.2014, 13:50

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: leki_4you

E hajde fino da ne miješamo teme ovdje sve prijedloge sta i kako da radimo da pokrenemo te izmjene zakona u KS. Vidjele smo sta se desava majkama na porodiljskom, trudnicama, otkazi pljuste, pa da pokusamo uraditi nesto za buduce majke i rast nataliteta!

ista priča pokrenuta prije godinu i malo jače i sve ostalo na tome, na žalost

clock-img

14.02.2014, 13:56

clock-img

leki_4you

pencil-img

136

Jako mi je zao sto to cujem..

clock-img

22.02.2014, 14:47

clock-img

MajkaTereza

pencil-img

128

Mislim da je jako relevantna tema, i ovo je pravo vrijeme da se pogura. Da li si pokusala na Plenumu gradjanja??? MORAS otici i poredloziti, podrzace te svi, to garantujem!

clock-img

24.03.2014, 13:54

clock-img

Saška 0814

pencil-img

1

Ćao svima treba mi savjet,ušla sam u 7 mjesec drugo mi je djete kod ovog poslodavca zaposlena sam 7god.sad sam saznala da hoće da zatvori mislila sam otvoriti bolovanje prije nego me odjavi imam li pravo na ikakvu naknadu.hvala puno i molim da što prije mi netko odgovori

Zadnji članci

article-img