Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje, u zadnja dva mjeseca tokom kojih ja i moj dragi muž pokušavamo postati roditelji, dešava mi se to da me i nakon m. bole grudi. Sad bih (kalendarski) trebala biti u plodnim danima, a grudi me bole kao da ću sutra dobiti. Prije su me samo boljele pred kao simptom PMSa, a sada me bole i nakon, u sredini ciklusa. Imate li vi sličnih iskustava?
< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.1.2012 23:46:34 >
26.10.2007, 17:21
Katarina
1
Ja imam isti problem. Sve isto kao ti! I ja se pitam sta je?
27.10.2007, 14:26
mersa
9
I kod mene ista situacija s grudima,ne znam ni sama razlog.Nije vise u pitanju ni PMS nego valjda ti HORMONI.
29.10.2007, 08:49
budućamama
1306
malo mi je lakše sad kad znam da nisam sama. Stvarno imam osjećaj kao da me ne bole 5 dana, a sve ostale dane u mjesecu bole. Evo zadnjih par dana bole toliko da kad skidam grudnjak hoće mi nešto biti (a nisam vam baš obdarena ). Osim toga, ne želim da se previše nadam i pomislim kako sam možda i trudna. Biće, biće...
29.10.2007, 19:45
snjezolina
31
Drage moje, ne bih da vas žalostim. Otiđite kod ginekologa i ispričajte mu vaš problem, a on će vas najvjerovatnije poslati da vadite hormone, tačnije Prolaktin (hormon mliječnih žlijezda). Povišen prolaktin (osim što od vas napravi mačku - što se tiše grudi )najčešće ometa ovulaciju i samim tim mogućnost začeća.To se i meni dešavalo i dešava mi se još uvijek. Međutim sada koristim terapiju koju mi je doktor propisao i uspjevam gadovesti u normalu
< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.1.2012 23:46:48 >