cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Bolne grudi

clock-img

25.10.2007, 09:02

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

Drage moje,
u zadnja dva mjeseca tokom kojih ja i moj dragi muž pokušavamo postati roditelji, dešava mi se to da me i nakon m.user posted image bole grudi. Sad bih (kalendarski) trebala biti u plodnim danima, a grudi me bole kao da ću sutra dobiti. Prije su me samo boljele pred user posted image kao simptom PMSa, a sada me bole i nakon, u sredini ciklusa. Imate li vi sličnih iskustava?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.1.2012 23:46:34 >

clock-img

26.10.2007, 17:21

clock-img

Katarina

pencil-img

1

Ja imam isti problem. Sve isto kao ti! I ja se pitam sta je?user posted image

clock-img

27.10.2007, 14:26

clock-img

mersa

pencil-img

9

I kod mene ista situacija s grudima,ne znam ni sama razlog.Nije vise u pitanju ni PMS nego valjda ti HORMONI.user posted image

clock-img

29.10.2007, 08:49

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

malo mi je lakše sad kad znam da nisam sama. Stvarno imam osjećaj kao da me ne bole 5 dana, a sve ostale dane u mjesecu bole. Evo zadnjih par dana bole toliko da kad skidam grudnjak hoće mi nešto biti (a nisam vam baš obdarenauser posted image ). Osim toga, ne želim da se previše nadam i pomislim kako sam možda i trudna. Biće, biće...

clock-img

29.10.2007, 19:45

clock-img

snjezolina

pencil-img

31

Drage moje, ne bih da vas žalostim. Otiđite kod ginekologa i ispričajte mu vaš problem, a on će vas najvjerovatnije poslati da vadite hormone, tačnije Prolaktin (hormon mliječnih žlijezda). Povišen prolaktin (osim što od vas napravi mačku - što se tiše grudiuser posted image user posted image )najčešće ometa ovulaciju i samim tim mogućnost začeća.To se i meni dešavalo i dešava mi se još uvijek. Međutim sada koristim terapiju koju mi je doktor propisao i uspjevam gadovesti u normalu

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.1.2012 23:46:48 >

Šta je nemoguće - sve je moguće,
gdje postoji volja postoji i način.

Zadnji članci

article-img