Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Proteklu noc sam imala seksualni odnos koji nije bio bolan (doduse vrlo malo,ali doza koju mogu podnjeti) i nimalo nije bio drugaciji nego inace. Medjutim nakon sat vremena poceo je uzasno da me boli donji trbuh i imam grceve. Ne mogu da se uspravim,tesko hodam uopste... Kad mokrim primjetila sam blijede tragove krvi,medjutim maloprije mi se pojavio i krvavi iscjedak. Inace imam relativno ceste probleme sa jajnicima i jako bolne menstruacije. Trenutno sam u periodu ovulacije. Zanima me moze li ovo ikako proci bez posjeta ginekologu i sta da radim da me brze prodje? Hvala
< Poruku je uredio bebbe RR -- 13.9.2011 22:49:33 >
13.09.2011, 21:14
Bigica
6
moze biti da si imala cistu pa je pukla. najbolje je da se javis svom ginekologu i ne razmisljas sta je u pitanju.
13.09.2011, 22:10
Niina
977
ja da sam na tvom mjestu otisla bih ginekologu, iako mislim da to moze biti ovulatorno krvarenje isprovocirano samo penetracijom.
< Poruku je uredio bebbe RR -- 13.9.2011 22:50:08 >
14.09.2011, 01:32
Mjeseceva Pratilja
975
Potpisujem nasu Niinu. Otidi ginekologu da budes mirna. Bice ok aBd.