Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Vec par dana imam neku tupu bol, odnosno vise kao neko prisustvo u predjelu lijevog jajnika, radila sam papa i kolposkopiju i ljekar kaze da je sve ok i da sam se vjerovatno prehladila, pa me zanima moze li to biti nesto opasno i tek sam se narucila za ultrazvuk pa se malo bojim da li bi da nesto nije u redu pokazao papa ili utz,hvala?
03.02.2010, 23:02
S.mama
139
ma ne brini se...da te malo ohrabrim papa test bi trebao pokazati ako nesto nije u redu...
09.02.2010, 17:15
sarisari
610
E hvala puno, ma bila sam i na utz sve je ok hvala Bogu kaze samo jajnici jace rade i malo boli
02.11.2010, 13:23
SdZ
2784
U zadnjih par dana, tacnije poslije zadnje menstruacije, ponekad osjetim tupi bol u desnom jajniku. Prije 2 mjeseca sam obavila papa nalaz i utvrdjeno je da imam jaku upalu. Terapiju koju mi je doktor preporucio sam odradila i sve je bilo uredu. Nisam vise imala bijelo pranje s kojim se mucilac stalno. Medjutim, sad se desava isto, samo sad nije bijelo pranje vec zuti iscjedak koji izlazi u vecim kolicinama. Menstruaciju ne trebam jos dobiti. Da li je neko imao slican problem i sta da radim??