cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Bol kod bebe pri mokrenju

clock-img

09.11.2008, 18:48

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Moj user posted image  je star svega dvije sedmice i primijetila sam da place pri mokrenju.ima li neko iskustva sta bi to moglo biti.imao je pelenski osip koji se povukao i obavezno ga perem svakog presvlacenja i cekamda se koza dobro osusi prije ponovnog oblacenja.ako tema ima ili je bila uputite me na te linkove.hvala.

< Poruku je uredio Dina RR -- 9.11.2008 19:14:29 >

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

09.11.2008, 19:11

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

jeli mu skroz zamladila kozica od osipa?

< Poruku je uredio Dina RR -- 9.11.2008 19:14:51 >

VOLIM VAS!!!

clock-img

09.11.2008, 22:04

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Moj ti je savjet da obavezno posjetiš pedijatra, jer naša iskustva ne mogu se porediti sa stručnim savjetom.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

09.11.2008, 22:28

clock-img

stella

pencil-img

1360

Bas kao sto rece M.Amina najbolje doktoru,jer je beba mala.Moguce da se radi o urinarnoj infekciji.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

10.11.2008, 09:30

clock-img

travnicanka

pencil-img

450

Isti problem sam imala ja sa Adijem kad je bio tako mali....imala sam osijecaj da je upala mokracnih kanala iako znam da je to rijetka upla kod beba...otisli smo doktoru i bila je blaga infekcija vrha cunice...nismo dobili nista od lijekova samo smo ispirali mlakom vodom i to spricom ubrizgavali vodu i ispirali....od prilike sedam dana smo muke mucili.
Pozdrav!!!

clock-img

10.11.2008, 19:56

clock-img

proud mom

pencil-img

169

imala sam sličan problem i doktorica je posumnjala na upalu mokraćnih kanala... te prilike mi je rekla da su upale puno češće kod dječaka nego kod djevojčica, i baš mi je skrenula pažnju da ako primjetim da se čudno ponaša dok mokri da se obvezno javim; stoga, trk kod pedijatra... 

"Ja sam sretno udata žena! Tako kaže moj suprug..."

clock-img

13.11.2008, 11:07

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

dana 3 jesi li bila kod dr.? i sta it je rakako?

VOLIM VAS!!!

clock-img

14.11.2008, 23:24

clock-img

dana3

pencil-img

2128

bila kod doktora i kaze da je to normalno kod muskih beba.imam lose iskustvo sa doktorima ovde u swe
pa sam nalaze poslala kolegici u bosnu da ih ona vidi i kaze sta je ustvari.ovde kod najvece temerature kod djece posalju kuci i kazu tusiraj vodom dijete dok tem ne spadne.beba mi i dalje place kad piski,vrisne pa onda u plac.moje je misljenje da to ne moze biti normalno.osip se povukao zahvaljujuci kremama iz bosne pa vidjecemo  kako dalje.hvala puno na odgovorima

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

Zadnji članci

article-img