Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hajmo cure, koje boje garderobe u vasem ormaru preovladavaju? Koja vam je boja naj?
Evo ja cu poceti....kod mene uglavnom sarenilo u ormaru. Doduse zimska garderoba odudara od ljetne, jer zimi uglavnom nosim tamne boje poput crne, smedje, teget ...Zimi me jedino izvlace kosulje koje su uglavnom svijetle....
Omiljena boja mi je crna i sve nijanse plave. A mrzim zutu i to onu drecavu, kao i sarene stvari
28.10.2008, 21:30
Crvena
1859
Crvena je No.1
28.10.2008, 21:33
Romali
2753
Naj mi je zelena pa su nam i kolica takva A trenutno želim izbaciti svoj ormar kroz prozor jer je u njemu uglavnom smeđa odjeća . Nekako se potrefilo da se zadnjih par zima to nosilo, pa mi jakna i 3 para čizama isto smeđe boje.Fuj... A što se tiče ljetnih boja, tu je veselooooo
28.10.2008, 21:36
mazalica
183
Crna boja mi preovladava u ormaru i to mi je omiljena boja, sto se odjece tice, mada u posljednje vrijeme sam nakupovala nekih stvari koje su tamno ljubicaste...
28.10.2008, 21:37
camm
1266
u mom ormaru ima svih boja a najvise smedja crna ima i drugih sve su svijetlije boje
ne volim crvenu i ne stoji mi niti drecave boje.
28.10.2008, 21:40
stella
1360
Ljetna je sareno da nemoze sarenije.A zimska je tamna da nemoze tamnije.
28.10.2008, 21:43
Visnja RR
15102
maslinasto zelena i tamnoplava tj teget... nesto crne i prljavoroze...
28.10.2008, 23:00
akica b
448
najvise ima ...Crno,crveno,roze....i jos ponekih
A nema niti ce ikada biti...teget,bordo,bez
28.10.2008, 23:03
Anoniman
moja omiljena ljubičasta u svim sezonama, puno bijele, a ostalo razno... a trenutno mi se nakupilo nekakvih smeđih stvari, ono neplanski, nije da je nešto volim...
28.10.2008, 23:19
Skvo RR
4542
Crna,smedja, ljubicasta, zelena
28.10.2008, 23:27
Anoniman
crna, bijela, smedja... nadje se tu jos kojih krpica drugih boja, al nista vrijedno spomena
plava u vidu farmerki :)
29.10.2008, 07:59
andji
1215
zimi:crna,smedja,bež i siva a ljetnje bijela,zlatni i srebreni tonovi,bez i jedna nijansa žute.Ne volim drečave boje i nikad ih ne nosim a ni crvenu,imam samo jedan džemper tunika crvene boje i njega nosim sa crnim pojasom
29.10.2008, 08:00
andji
1215
i dobri stari ĐŽINS je neizostavan i ljeti i zimi,najbolje mi stoji i najviše ga nosim od hot šortseva i suknjica pa do farki
29.10.2008, 08:09
mamy Sabina
1553
Crno i bijelo i ljeti i zimi! Ljetne varijante osvježim sa plavom ,žutom,ljubičastom itd! Volim i maslinasto zelenu!
29.10.2008, 08:26
Blue rose RR
4361
Ne robujem modnim trendovima, pa tako su mi i u ormaru, neki diskretni tonovi, kako ljeti tako i zimi. Jedino čega nema jeste džins..na njega sam alergična (ne mislim u medicinskom smislu) . A volim u svakom slučaju neobičnosti (u privatnom oblačenju), i jednostavnosti (u poslovnom pogledu).
29.10.2008, 11:02
Aquarius
509
CRNA !!! Od veša do cipela. Crna mi je uvijek bila naj boja. Volim i sivu i maslinasto zelenu, ali što tamnije varijante. Jedina iznimka su farmerke. Ljeti mi se omakne, pa kupim nešto svijetlije i u boji, najčešće crveno. Ne pratim modne trendove, uvijek nosim ono što se meni sviđa. A i nema mi ništa gore kad neka boja dođe u modu pa pola grada kao u uniformi.
29.10.2008, 13:59
jasmina_mm
964
IZVORNA PORUKA: Dina RR
crna, bijela, smedja... nadje se tu jos kojih krpica drugih boja, al nista vrijedno spomena
plava u vidu farmerki :)
i kod mene isti slucaj, sa tim da ima jos i sive i crvene...
29.10.2008, 14:05
Okarica
1141
IZVORNA PORUKA: Aquarius
CRNA !!! Od veša do cipela. Crna mi je uvijek bila naj boja. Volim i sivu i maslinasto zelenu, ali što tamnije varijante. Jedina iznimka su farmerke. Ljeti mi se omakne, pa kupim nešto svijetlije i u boji, najčešće crveno. Ne pratim modne trendove, uvijek nosim ono što se meni sviđa. A i nema mi ništa gore kad neka boja dođe u modu pa pola grada kao u uniformi.
Ovdje nemam ništa da dodam, kao da sam ja pisala.
29.10.2008, 14:21
Amelaa RR
3309
Ja u ormaru ovako izgledam...Crna...opet crna ...i opet crna...ima tu malo i smedje...siva i zelena...ves volim isto crni...
Kod mene vala ima svega...sve zavisi od raspolozenja.
29.10.2008, 15:39
M kao Mama
5536
Ja volim sve pastelne boje, pogotovo svijetlo rozu, kivi zelenu, zatim tirkizno plavu, pa maslinastu, pa neku lijepu narančastu, bijelu, teget, lila, a u mom ormaru sve je crno, sve hlaće su mi crne, obuča mi je sva crna, sem onih poznatih crvenih cipelica, zadnjih godina to je tako i ljeti i zimi, crne hlače, a gore šta se nađe, mislim na veličinu, mada i tu gledam da je crno, tako ko me ne zna, ima dojam da sam uvijek u istoj odječi
29.10.2008, 15:49
nely
211
kod mene je crna i bijela preovladala..nekako mi najlaksa kombinacija,i uvjek se nesto nadje da odgovara uz te dvije boje..mada sam ljubitelj i lila boje,ovih dana obilazim jedan lila kaput da kupim
29.10.2008, 16:57
Aminad
687
Zanimljiva tema a vidim skoro sve volite crnu, ja je koristim samo kad neke stvari ne mogu nikako drugačije iskombinovat pa crna izvuče situaciju a inače je najradije ne bih nikad, nešto posebno ne volim ni smeđu, zelenu i slične boje koje me tuše, ali nađe se štošta i od toga.
Moje boje su:
1.bijela 2.bijela 3.bijela 4.plava(svijetlo plava najbolje mi odgovara) 5.roza(sve nijeanse)
Ni ja bas ne pratim modne trendove...Omiljena boja koju uz sve mogu uskladiti je naravno crna.Nadje se naravno i pokoja svijetlija nijansa,ali crna preovladava.Jedino sto ne nosim je crvena,jer mi ne stoji ama bas nikako